soykırımı inkar eden tarihcinin yargılanması

seyhmerat
düşünce özgürlüğünü her yerde bağıran, orhan pamuk’u her yerde yücelten ve söylediklerinin neredeyse gerçek olduğunu bile savunabilecek olan ve nedense her değerin batıdan geldiğini savunan ve batı yalakalığından başka bir şey yapmayan zihniyetlere kapak olmuş olan olay.

düşünce özgürlüğü batının içinde geçerli değildir, onlar başka yerleri karıştırırken kullanırlar bu lafı; düşünce özgürlüğü! bu düşünce özgürlüğü lafının arkasına sığınarak her türlü hainliği, şerefsizliği, ciğersizliği, insanlık dışı her şeyi meşrulaştırmaya çalıştırırlar ancak bu düşünce özgürlüğü denilen bir kere kendilerine değmeye görsün! işte o zaman en azılı düşünce özgürlüğü savunucusu sandığını avrupalılar birden aslan kesilirler çünkü kabul etmezler! kendi kanlı tarihlerini kabul etmezler! kabul edince başka türlüdür kabul etmeyince başka türlüdür onlar için!

israil değil mi bu soykırım iddiası sayesinde bütün avrupa’yı maşası yapmış olan ülke? avrupa bu yüzden israil’e karşı boynu büküktür eh tabi doğal olarakta "yahudi soykırımı yoktur" diyen birisini düşünce özgürlüğü kapsamına alamazlar ne de olsa abileri israil kızar!
my son is father
hukukta genocide diye adlandırılan soykırım, insanlık suçudur. bu tür suçların yaptırımı her hukukta daha ağırdır.
yahudi soykırımı, belgelendirilmiş ve kanıtlanmıştır. yahudi soykırımının yargılanması yapılmış olup, faşizan düşüncelere darbe niteliğinde yaptırımlar sağlamıştır.
yahudi soykırımı yoktur demek, düşünce özgürlüğüyle bağdaşmayacak hatta yaptırımı gerektirecek niteliktedir. sözde soykırım iddialarıyla karşılaştırılmaması gereken bir vakıadır.

bu bağlamda tarihçinin yargılanması ve bir yaptırım uygulanması olağandır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol