futboldan hoşlanmayan erkek modeli

0 /
isimsizkahraman
büyük bir ihtimalle ya annesinin dizinin dibinde büyümeye zorlanmış yada 4 ablasıyla beraber makyaj sanatını öğrenerek yaş hanesini doldurmuş, en az sokak çocukları kadar yardıma muhtaç erkek insanı.
maliyeci
kaleyi sağ çarprazdan gören bir hagi’nin duyduğu heyecanı paylaşamamış,hakan şükür gol kaçırdığında küfredememiş,ronaldinho salını salını giderken,"vay amına koyim be" çekememiş,dolayısıyla hayattan zevk alabileceği en güzel alanlardan birisini tepmiş erkektir.yazık etmiştir kendisine.ama diğer uğraşlarla ikamesi mümkündür.
moya
futboldan hoslanan bayanlarin git gide arttigi bugunlerde, pek de ragbet gormeyi beklememesi gereken erkeklerdir.
lady rosenred
varlığı diğer erkekler tarafından reddedilse de bu tip erkekler mevcuttur.saygı duyulası sevilesi erkeklerdir ayrıca.rağbet görmemeleri bayanların futbolu seven erkekleri tercih etmesinden kaynaklanır zannımca.erkeklikleri de top seven erkeklerden farklı değildir.
deftones
futbolu sevmek için bir neden yok kanımca. spor olmaktan cıkmıştır artık. işin içine mafya şike kara para tehtid şantaj kumar girdiyse artık sevenlerde bunlardan birini yapıyor demektir.
phoebus
benimde içinde bulunduğum insanlara verilen ad..en bilindik cümleleri "22 kişi hatta bide yanlardada 3 kişi var bi topun peşinden koşuyolar buların işi gücü yok mu?"dur..beden derslerinde çok sıkılırlar.asla iddadan yüzlerce (!) milyon kazanamiyacaklardır.(aslında ceplerinde kalan parayi kazanirlar) sonra futbol muhabbeti geçtiğinde sıkılırlar başka bir konuya gelinmesini beklerler.başka konu geldiğindede genellikle susmazlar.
mancali don
son zamanlarda takındığım model.bundan beş sene öncesiyle birlikte ele aldığımda köprü ve altından geçenlerini bana düşündürten konu.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol