gökhan unal

ankakusu
genclerbirligi altyapisinda pisen kayserispor futbolcusu. gol kralliginda oldukca iddialidir kendisi. stili thierry henry’e benzetilmektedir ki oldukca isabetli bir gorustur. suratli, teknik ve bitirici gol vuruslarina sahip 23 yasinda genc bir futbolcudur.
seyhmerat
gerçekten hırsını takdir ettiğim ve çok da güzel goller atabilen bir futbolcu. yakın zamanda 4 büyük takımdan birinde oynayacağı kesin gibidir.
capt it all
erciyesspor maçında çok güzel iki gol atmış, nazarımdaki değeri her geçen gün artan topçu. milli takım formasıyla görmek istiyoruz kendisini.
hergele
bundan 4 yıl öncesine kadar 2.lig de forma giyen kimsenin bilmediği bir futbolcuyken şimdi milli takıma kadar yükselmiş vasat bir forvet.
mad
eğer ki fenerbahçe’ye giderse, fenerbahçe’ye ve bu transferde emeği geçen herkese teşekkür edeceğim bu adam için. zira galatasaray falan ilgileniyor yazıyorlardı başta. çok korkuyordum o zaman.

(bkz: teşekkürler fenerbahçe)
fergadan
bu sezon ne yaptı ki kendisini transfer etmişler anlam verebilmiş değilim. ikinci bir guiza vakası olması muhtemeldir. gerçi ispanyol küçük emrah’ımız biraz açılır gibi oldu son zamanlarda ama bu gökhan ne olur bakalım izleyecez, görecez.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol