reşat çalışlar

0 /
independence
kalabalik bir kitlenin kendisini okumasini garantilemek adina dur durak demeden ek$i sozluk ile alakali "anlamsiz" fakat gaz verici yazilar yazan ki$i.sanirim gazeteciymi$.bir de sitesi var.

http://www.resatcalislar.com
cinderella
private sozluk seksi bir egreti gelindir yazısıyla tanıdığım şahıs. zaten yazısınında amacı budur, tanımayanların onu tanımasını sağlamak yani kolay bir yolla dikkatleri kendine çekmek ve daha çok tanınmak.

yazılarından iki alıntıyla hakkında minik de olsa ipuçları edinilebilir aslında; şahıs daha önceki bir yazısında "zaten benim ekşi sözlük’teki nickimi bilmeyen kalmadı pek; 3-5 bilmeyen kişi kaldıysa onlar da gündemi takip etmeyen lavuklardır..." diyerek tanınma hevesini belli etmiştir. son yazısında ise "...şimdi birçok insanın aklından şöyle bir soru geçmekte: bu reşat çalışlar çok mu hıyar yoksa tam tersine çok uyanık da hepimizle dalga mı geçiyor?..." diyerek aslında yazısının tepki çekeceğini bidiğini ve zaten amacınında bu olduğunu vurgulamaktadır.

aslında tuzağına düşmüş ve bu entryi yazarak onun tanınma amacına hizmet etmiş insanlardan biri olan bende biraz utandım şimdi ama dilinde kemiği olmuyor işte. yakında bilgi sözlüğede sataşmasını beklemekteyim.
edit:sözü geçen yazının tamamı için:
http://www.resatcalislar.com/index/index.php?sayfax=privatesozluk
meaningless
yogun karli havalara, buz tutmus sokaklara meydan okudugum, saclarinda lüleler bulunan zamansiz emekli köse yazari. henüz jübilesini yapmamistir
seyhmerat
sitesine baktığım bazı noktalar da hak verdiğim kişi sözlüğümüzde yazmaya başlamasıysa gerçekten güzel bir olay kendisine şimdiden merhabalar ve kolay gelsin.
resat calislar
birçok klonda yazmış, klon klon sekmiş ve an itibariyle sadece bilgi sözlük’te gerçek ismiyle yazmakta olan kişi. kullandığı nickler arasında bruker yoktur.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol