gizli numaradan aramak

broken
insanların ne maksatla aradıklarını anlayamadığım gıcık olduğum ve asla cevaplamadığım,nihayet akıl ettilerde bu hizmeti kaldırıyolar dediğim arama türü.
yesil
faydasını çözemediğim, bu zamana kadar hep kötü niyetli kişilerin kullandığına şahit olduğum, cevaplamadığım ya da cevaplasamda ilk sözü karşıdan beklediğim aramalardır.
cikolata
bir insanın en doğal hakkı. numara benim ister gizlerim, ister açıklarım. rahatsızlık vermeleri ayrı bir olay. insan insan olmadıkça, o taciz etmenin bir yolunu mutlaka bulur.
apsu
amaç nedir hedef nedir nasıl bi düşünce tarzıyla neye dayanan bir zihniyetle yapılır bütün uğraşlarıma rağmen çözememişimdir. en güseli telefonu hiç çalmıyo varsayıp cevap vermemek
bb
bir de bu eylemi sabaha karşı yapan salaklar vardır ki topunun allah belasını versindir . bu gereksiz insanlar nasıl başarıyorlarsa yanınızda bu sabaha karşı gelen aramayı açıklamak zorunda kalacağınız birinin olmasına özellikle dikkat ederler.
aysemayse
bazen kimilerimizin yapmak istediği, ama ya numaram çıkarsa, aman bi sakatlık olur deyip de yapamadığı,bazende bi kere sesini duysam yeter diyenlerin başvurduğu eylem...tabi süreklilik arzettğinde çok can sıkıcı da olabilir.ayrıca bi kaç kere gizli no dan aranır ve rahatsız olursanız savcılığa başvurabilir ve hukuki sürecin sonucunu bekleyip numaraya ulaşabilirsiniz...
zenana
genellikle eski sevgilinin sesini duymak için kullanılan eylem şekli.sapıklık mıdır?evet.tercih edilir mi?evet!
fergadan
nokia telefonlarda bu tür bir arama olduğunda ekranda özel numara arıyor yazar. sanki arayanın numarası özel de bizim numaramız umuma açık tuvalet.
cimento
aradığı kişi ile görüşmeyi garantilemek isteyen insanların eylemi de denilebilir. çünkü numarası göründüğünde karşıdaki şahsiyet telefonu açmayabilir ya da meşgule alabilir düşüncesi ile yapıldığını tahmin ediyorum

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol