sevgililer gününde karısına pırasa alan adam

0 /
agire jiyan
dunyanin en yuzeysel adami olma yolunda emin adimlar atan, hediye aldim bo$a gitmesin mantigi guden adamdir. nihayetinde iyi kotu de olsa bir hediye almi$tir, cicek alsa solacaktir, pragmatistlik yapmi$sa da takdir etmek lazim.

-hanim bak sana hediye aldim
-aa inanmiyorum necmi hani nerde?
-i$te burda(..pirasayi uzatir..)
-boyun devrilsin necmi, pirasa mi aldin bana??
-ak$ama yap da yiyelim.
-uhuhuuhuh
-ama ama ama?!??!
-ben annemin evine gidiyorum
-naptim ben $imdi..
schumi
son derece düşünceli bir adamdır. ota boka, lüzumsuz çiçeğe böceğe para vereceğine ev ahalisinin karnını doyurur daha iyidir.
cikolata
en azından sevgililer gününü anımsamış olan insan. hiç hatırlamayanlar, hatta hatırlayıp pişkin pişkin ben böyle emperyalist düzenin uydurduğu satış tekniklerine inanmıyorum diyenleri de vardır.
greyfurt
eğer koca denen şahıs bunu odunsal bir yaklaşımla "bu tam da karıma layık bir hediye" olarak kurguladıysa durum elbetteki vahim ve eleştireldir.
ancak asıl mühim olan armağan değil armağanın veriliş biçimidir. gerçek andavallar "seni seviyorum karıcım" demeye utanan ama karısına ferrari hediye eden kocalardır. birini ömür boyu sevmeyi göze almak, artık 2 kişi değil tek kişi olmak, saygı, sevgi ve samimimet sergilemektir bu başlıktaki hediyeye anlam veren.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol