klozet kapağı

pixie
tuvaletin üzerinde, oturmamızı sağlayan hede.

erkekler klozet kapağını tuvalet ihtiyaçlarını gidermeden önce kaldırırlar. tuvaletin üzerine işememeyi amaçlayan bir davranıştır, ancak her ne hikmetse bazı erkekler geri kapatmayı asla hatırlamazlar. tuvalete girdiğiniz zaman karşınızda indirilmesi gereken bir kapakla karşılaşırsınız. "ben mecbur muyum bu şeyi tutmaya" diye düşünürsünüz. cinler tepenize sıçrar.
angelus
şahane bir savunma ve saldırı aracıdır. üzerinize gelen bir takım yabancı cisimleri bu aparatı bağlı bulunduğu mekanizmadan söküp bu yabancu cisimleri karşılıyabilir akabinde hasmınızın üzerine "hagaaar" nidalarıyla saldırabilirsiniz. evet.
tayfa75
takildigim bir ortamda, arkada$tan ogrendigim etkili bir intikamin araci.$oyle ki kapagina eski sevgilinin adi yazilarak , her s.çi$ta, taharetin eski sevgilinin agzindan bogazina yayilip, midesine doldugunu du$unmek yolu ile, çok keyifli anlara gark edebilir.
goetica
er ki$ilerin kullanacakları zaman kaldırdıkları fakat kullandıktan sonra indirmeyi asla dü$ünemedikleri, doğu$tan bu özüre sahip oldukları dolayısı ile hatun ki$ilerin sinirlerinn zıplamasına sebep oldukları aparattır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol