shopping tv

goodygoblin
durmadan saçmalayan,sürekli evet evet,aman aman diyen,sürekli pişmiş kelle gibi sırıtmakta ısrar eden sunucuların bulunduğu,kablo tv ve uyduda boy gösteren,hesaplı alışveriş falan deyip duran rezillik abidesi her geçen dakika tahmmül sınırlarını biraz daha zorlayan doğrudan satış kanalı.sıkı takipçilerinden biriyimdir onu da eklemeliyim. atraksiyon katsınlar diye ne yapacaklarını şaşırıyorlar.heyecan masası denen bişi uydurmuşlar birkaç ürün kalınca bağrınıp duruyolar etrafında.ilginç.bir nevresim takımı yada olaj terliği için nasıl dakikalarca saçmalanacağı konusunda örneklere rastlayabileceğimiz yegane yer.sıkıntılı veya üzüntülü bir zamanda izlenmesi tavsiye edilir.
tamu
müşteri şifrenizi kafasına göre yanlış kabul edebilen şahane bir sisteme sahip tv kanalı. öyle ki şifreniz doğru girdiğiniz halde yanlış olarak kabul ediliyor, bir kaç dakika içinde geri aranıyor ve tekrar kayıt olmak zorunda bırakılıyorsunuz. bununla birlikte bir ürün satın aldığınızda yaklaşık iki dakika sonra geri aranıyor ve bir operatör kişi ile konuşuyorsunuz. ancak bu operatör kişinin arkasında, ancak bir stadyumdan çıkabilecek kadar yüksek sesli konuşulduğu ve çeşitli başka sesler geldiği için operatör kişiyi duyamıyor ve üstüne üstlük terbiyesizlik yapıp "pardon anlayamadım tekrar eder misiniz?" dediğinizde operatör kişinin bağırmalarına ve hakaretlerine maruz kalıyorsunuz. karşılığında ağzının payını verdiğinizde ise operatör kişi özür dileyip ’pardon beyefendi size bağırmadım, burda başka şeyler oluyo’ şeklinde cevap verip sinirinizi daha da bozmak suretiyle sizi delirtiyor. işte böyle bir tv kanalı olarak benim de hafızamda yer alıyor. ben de hemen televizyonumda seksen küsürüncü kanala gönderiyorum ki bir daha karşıma çıkmasın diye. size de tavsiyemdir efendim. yapın bunu.
stella
şu an eva longoria’nın yandan yemişi bi tipin iğrenç tişörtleri satabilmek için kendini paraladığı kanaldır.
spongebob
televizyon aracılığı ile satış yapan bir kanal. an itibari ile yatak örtüsü mü satıyolar yoksa yatak örtüsünün reklamını yapan mini etekli göğüs dekolteli kız kendi reklamını mı yapıyor anlamış değilim.
independence
tamamen kayitsiz oldugum tv kar$isinda son 30 dakikadir beni sabitlemi$ kanal.

her $ey annemin muptelasi oldugu bu kanalda bir bilgisayar sati$i oldugunu gormesi ve beni yanina cagirmasi ile ba$lar. arkada$, bakiyorum bakiyorum fiyat 599 lira ve durmadan satiliyor, 45 adet kaldi, 35 adet kaldi, 25 adet kaldi, 15 adet kaldi ve 5 adet kaldi yazisina muteakip kendimi kaybedip arayip hemen sipari$i vermi$im. bu sayede cok $ukur evimde 3 desktop 4 laptop olmak uzere 7 adet bilgisayar oldu. ancak her $ey bir yana, normalde bahsi gecen bilgisayarin sadece monutoru ve ana karti 599 liradan daha fazla ederdi. surumden kazaniyorlar diyecegim ama sermayesi bile degildir ki o fiyat.

tv den ve bu kanaldan nefret etme durumunda bir degi$iklik yok, stabil halen ama bu bilgisayari bana kazandirdiklari icin de birazcik kanim kaynadi kendilerine. biraz sonra sogur yine ama, cok sorun degil.
independence
#954691

alakali bilgisayari bugun getirdiler, onceleri kesinlikle umitli degildim, sirf annemi kirmamak icin aldim. bugun getirdiler icerisinde pardus yuklu bir $ekilde, sicarim pardusunuza diyip bastim formati yukledim xp’yi, tum donanimlar guncellemeler falan derken 2 saati buldu. 2 saat sonra farkettim ki o fiyata bu bilgisayari almak asla mumkun olamazdi. nasil para kazaniyorlar anlamiyorum ama di$aridan 1200 lira civarinda bir paraya alabilecegim bilgisayari bana 600 liraya satti.

sagolsun.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol