etliye sütlüye karışmamak

pixie
kendi uzerlerine tepki cekmekten, bazi insanlara ters dusmekten, onlarin gozunde eksi puan almaktan korkan insanlarin yaptiklari sey. kendi fikirlerini acikca ortaya koymaktan surekli cekinirler. susarlar. mecbur kaldiklari zaman ise en cok sevdikleri insanin fikrine katiliyormus gibi yaparlar. kendi oz fikrini soylememenin, karaktersizlik belirtisi oldugunun henuz farkina varamamislardir.
oktuys
seksen sonrası dönemde oldukça rahatlaklıkla görülebilen, toplumun her kurumuyla yeni yetişen nesle pompaladığı ilke. insan ne kadar bunun farkında olsa da, yapılan baskının başarısından ister istemez nasipleniyor.
beauty disaster
konulara dahil olmama özgürlügünü kullanırlar ki, ki$ileri ilgilendirmeyen konularda yorum yapılmasının da bir manası yoktur.korku ile ilgisi olmayan bu durumda, sessiz kalmak ve gozlemlemek en belirgin fiillerdir.zararı yoktur.yapılasıdır.yapılır.
elma sekeriiii
bu tür insandan kaçılmalı. evet ben kimseye karı$mam kimseye zararlı degilim onlar da bana olmasın herkes kendi çizgisinde devam abicim düzleminde ya$ayan insan bencildir arkada$.
evet aynen öyledir.
hep kendi çıkarını gözetir, kendi için ya$amaya çalı$ır; kendine yarar bulmaya çalı$ır.
hayattaki tek gayesi kendini ve/ya ailesini ya$atabilmektir, birilerinin onu tırtıkladıgı dü$üncesine bile dayanamaz bu tü kimseler.

kimseye güvenmez, kimsenin de ona güvenmesini istemez.
sana gelir oturur yer içer, ama fazlasını yapmaz. ondan da fazlasını istemeni hiiiç arzu etmez.
ortaya para girmemeli. canını al parasını alma.

her neyse, dü$enin pek de dostu degildir bu tipler mümkünse ka$arak uzakla$ın.nezdimde nefretliktirler.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol