türk erkeklerinin sarışın kadın takıntısı

0 /
melusine
türk milletinin genellikle kumral ve esmer olması sebebiyle midir bilinmez türk erkeklerinin büyük bir çoğunluğu sarışın kadınları beğenir.arkadan sarı saçlı bir bayan gördüklerinde daha yüzünü görmeden aşık olabilecek derecede takıntı halini almıştır.
bloody mary
genelde kıro erkeklerimizde olan takıntı türüdür.
güzel olan kadının güzelliğini onemsemeyip sarı olsun bok gibi de olabilir die düşünür bu tarz insanlar..zaten onemli olan yuz değil sactır.zavallı güzel turk kızlarımızı komplekse sokar bu terbiyesizler.paris hiltona bile guzel derler adamı çıgırdan çıkarırlar.
bu durumla karşılaşan turk kadını da erkeğine kendini beğendirmek adına gidip saçını sarıya boyar belki daha çirkin olur ama en azından sarı saçlı olur.
burdan türk kadınını bir grev tadında sarı saçlı olmamaya çağırıyorum..



edit:başlık ’turk erkeğinin.....takintisi’ olarak açıldığı için kıro benzetmesi yapılmıştır..
takıntının anlamını hepimiz biliyoruz diyerek daha fazla bir açıklama ihtiyacı hissetmeden editimi noktalıyorum efendim..

gottacatchemall
hicte bile efendim bende turk erkegiyim hicte kumral, kızıl , sarısın ayırt etmem...yanlıs. fakat soyle bir durum vardır turk kadınında dizilerce takıntı vardır onları asarlarsa sanırım turk erkegindeki sarısına yonelme hadisesi kalkacaktır.
bb
türk erkeklerinin sarışından ziyade, kafası çalışmayan hatunlara olan takıntılarını simgeler.
ankakusu
var ise boyle bir sey, turk erkeklerinin, ki bende dahilim buna, zevksiz oldugunu dusunmekteyim.

esmer’den sasmayacaksin kardesim. bunun disinda ayni takintinin turk kizlarinda da oldugunu dusunmekteyim. oyle olmasa afedersiniz, bok varmis gibi saclarini sariya boyatmazlardi.
hele hele esmer tenli olupta sacini sariya boyatanlarin mal olduklarini dusunmekteyim. bir kere yakismiyor, bir cok kisi boyattigi icin bir farklilikta arz etmiyor. kizlarimizda da sarisinlarin daha guzel oldugu kanisi olusmus sanirim.

ama hic’te oyle degil...
my son is father
türk erkeklerinin kadınlar hususundaki takıntılarından sadece biridir..
nitekim; esmer kadın, büyük memeli kadın, küçük memeli kadın, siyah jartiyer giymiş kadın takıntısını da haizdir..
hepsinin temelinde kadın vardır; onun için de "kalbi atsın yeter" mantığıyla hareket edilmektedir.

angelique
sarısın kadından nefret ederim diyeninin listesinde bile mutlaka 3-4 tane sarışın kadın vardır. takıntım yok diyen de yalancıdır.
kalidor
tricia helfer(battlestar galactica’daki sarışın fıstık) gibi bir hatun olursa; sarışın kadın takıntısını anlarım ve desteklerim.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol