schenardi

0 /
my son is father
sozlukte tanidigim tek insan, sozluk formatina biraz uzak biri ama alisacagini tahmin ediyorum. istanbul hukuk 2001 girislilerinin en populer ogrencilerindendi. simdi ayni okulda yuksek lisansini yapmakta olup, gelecegin avukatlarindandir.
maddi sorunlarini halledip akedemik kadroya girerse en kisa surede profesor olanlarin ba$ini cekecektir.
schenardi
bir hukuk sektörü insanı olduğu takım elbiseyle adliye koridoru veya avukatlık bürosunda görülmediği sürece dışardan anlaşılamayacak olan, davranışlarının ve ilgi alanlarının standart hukukçu kitlesiyle pek de örtüşmediği, meslek olarak hukuku seçmekten ötürü mutlu ve gururlu olan fakat bu sektörden nasıl para kazanabileceğine dair henüz en ufak bir fikri olmayan ama yine de hala umudu olan, bir arkadaşının popüler olarak tanımladığı () ancak bu popülerliğin sebebinin bu kişinin ortamın geneline aykırı duruşu olmasından başka bir şey olmadığı dolayısıyla bu popülerliğin dönüşünün sevilme,sayılma, takdir edilme, arkadaşlık/dostluk kurulma, toplu organizasyonlarda aranılan kişi olma gibi değil de tek sözle "kalabalığın içinde yalnız kalma" olarak gerçekleştiği, içindekileri dışarı kusma adına bulduğu son ortamın da bilgisözlük olduğu yazarımsı kişi...
ithilquessir
sozluk icinde baska bir pencere. olaylarin gorundugu degil gerceklikte var oldugu halleri uzerine yogunlasan, en azindan gordugum entrylerindeki mantik butunlugu ve yazim kurgusunu begendigim ikinci nesil yazarimiz.


bu soguk kis gunlerinde iyi gelmistir.
my son is father
entry numarasını yollayıp, begenirsen mukemmel oy bas dedigim ve ardından entryimi, otur sıfır altında gormeme sebep olan adam.
ulan niye mukemmel basmadın dediğimde, ben prensipli bir adamım cevabını verip bir an içimde ki seri eksi oy veren ibneyi uyandırmıştır. ardından yönetimden gelen oylamada ki kankalık faktoru mesajı geldi, korktum..
31subat
#208294 entrysinde olduğu gibi yerinde tespitleriyle olgunluğunu, bilgisini, gözlem gücünü sözlüğe yansıtan geniş ufuklu kişilik.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol