sevgiliden entry ile ayrılmak

tiryaki
sevgili necla,
senin de çok iyi bildiğin üzere uzun zamandan beri bu sözlükte elele entry kasmaktayiz.aci tatli hatiralarla dolu bir çok gün geçirdik burada.
nice entryler girdik,çok popüler anketler hazirladik,muhteşem oylarimizi da hep birbirmize kullandik.hatirliyor musun bir gece senin bir entryne berbat oyu veridler diye,beraberce ağladiğimizi.sonra da senin için bütün online yazarlara beraberce, teker teker berbat oyu verdiğimizi.
biliyor musun seninle olan her şeyi özledim.klavyeye bilgisozluk.com diye yazmani,kontörün bittiği zaman houstondan beni mesaj manyaği yapmani,ayar vermeni,herşeyini ama herşeyini...

independence zalim bir adam...dün gene 3 entrymi çöp kutusuna gönderdi.ayni şekilde entryler girmeye devam ettiğim takdirde beni çömez yapacağini söyledi bana.ara sira kendisine sataşmak istesem de göt korkusundan çitimi çikaramiyorum.bende durumlar böyle işte.
sen de en son seri eksi oy veren ibne’ye maruz kaldiğini söylemiştin.biliyor musun seri eksi oy veren ibne aslinda bendim.kavga ettiğimiz gün tüm hincimi senin entrylerinden çikardim,bu durumdan nasibini almiş tek kişi de sen değilsin aslinda.sitedeki diğer tüm yazarlara da berbat oyu veridm ,anketler açtim,bakiniz verdim.,emrah’i uzun maratona çikardim.(emrah koş).
bu benim için çok zor olacak biliyorum ama bu kez gerçekten ayriliğin o soğuk nefesini ensemde hissetmekteyim.ne yapalim işte yazgiyi değiştirecek kudretimiz yok.belki bizler için daha hayirlisi olur.
sevgilim cepte param kalmadi,kaç gündür de kontörsüz kontörsüz dolaşmaktayim.onun için sana olan duygularimi,çektiğim acilari bu entrymle dile getrimek istedim.hoşgörürsün umarim.
(bkz: fakir ama gururlu genç) ’hay allah yanlişlikla bakiniz vermişim gene’.neyse tüm mutluluklar senin olsun!
bu arada sözlüğümüzün de yeni bir radyosu var artik.ara sira uğrarasan sevinirim.bilgiradyo.com adresinden de ulaşilabiliyormuş.çok hoş bir şey yapmişlar.ekşisozluk yazarlari buna da klon demiş.
evet mutluluklar senin olsun necla!bunu bana yapan insan olamaz.
(bkz: kahir mektubu)

overload
birden fazla olasılığın olması durumunda oluşabilecek eylem. şöyleki sevgili öncelikle bağlı bulunan siteye üye olmalıdır. sonra onun şahsına münasır entry girecek olanında üye olması gerekir. ardından o kişinin başlığı altına ’’ 28.07.2006 tarihi itibariyle duygusal ve fiziksel olarak bağlarımı koprdığım kişidir. ’’ şeklinde entry girmesi ve bunbu sevgilinin okuması ve bunun akabinde o kişinin şahsına ’’ iş bu entriniz tarafımdan kabul görülmüş olup ebenizin amına kadar yolunuz var. size hayatta başarılar dilerim’’ şeklinde onaylaması gerekir ki ölme eşşeğim ölme.
independence
her iki bireyin de sozluk yazari, daha otesi ayni sozluk yazari olmasi gerekmektedir. sen bilgi de yazar ol ama senden ayrilan ek$i sozluk yazari olsun da ek$i de dayansin do$ensin senden ayrildigina dair entryleri. yok olmaz oyle.

ek$i de ya da bir ba$ka sozlukte yazan sevgiliniz varsa cagirin hemen buraya, burada ayrilirsiniz haydi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol