unutulmaz goller

schenardi
ümit karan ın evlenmiş olarak çıktığı ilk maçta attığı gollerdir. bu gollerin unutulmama sebebi gollerin güzelliği değil maç sonrası röportajlarda erman toroğlu nun roportajı yapan muhabire ümit karan a sormasını istediği sorudur: "sor bakalım ümit bugün sahada 2 gol attı evde de bu akşam gollerine devam edecek miymiş?"
schenardi
#195215 bunu en azından schmeichel unutmayacaktır. bu gol peter schmeichel efsanesini duraklama dönemine; akabinde yine bir şampiyonlar ligi maçında yine old trafford da bu sefer elvir boliç’in peter schmeichel a attığı gol ise adı geçen efsaneyi gerileme dönemine sokmuştur. boliç in golü de benzer nitelikleri sebebiyle unutulmaz gollerdendir. fakat benim için tarihin en unutulmaz golü, kolombiya kalecisi rene higuita nın 1990 dünya kupasında uzatma dakikalarının sonunda işi şaklabanlığa vurması sebebiyle ortaya sahaya kadar çıkıp ortayuvarlağın az gerisinde topu kamerunlu ihtiyar delikanlı roger milla ya kaptırıp kolombiya nın elenmesine neden olduğu goldür. (e tabii bir de hayrettin demirbaş (nam-ı diğer hayrettin hayrettin amı götü kaybettin)ın psg maçında üstten auta giden topu içeri çelmesini unutmak hiçbir türk futbolsever açısından olası değildir...)
muque
06.11.2002//2002-2003 sezonu süper lig 6. hafta erteleme maçında :
dk.9 : tuncay şanlı
dk.37: ariel ortega
dk.68: serhat akın
dk.74: serhat akın
dk.78: ceyhun eriş
dk.86: ümit özat

fenerbahçe : 6 - 0 : galatasaray
van ness
hakan şükürün leeds maçında bir defans oyuncusunu bakkala gönderip ardından şık bir vuruşla attığı gol.

boliçin m.uniteda atıp schmeichal ı da mabadatın üstüne düşürdüğü gol.
tiryaki
makedonya takımı şimdi bir kontraatak hazırlığında.savunmamız halen yerini alabilmiş değil.gerilerden hızla gelen alpay’ı görüyorum şimdi.fatih akyel sektirdi,yapma fatih!yapma fatih!alpay,alpay,alpay,......çıkar artık o topu alpay!
maalesef top kendi ağlarımızda.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol