umuttepe

cocabora
kocaeli universitesinin kisin kara yazin da kopeklere ev sahibi yaptigi modern kompusu(!).tum fakulteler,50 000 ogrenci burada toplanmak isteniyor.ancak biraz zaman alacagi kesin.tip fakultesi oraya tasindi bile.ancak sehir merkezinden neredeyse yarim saat tutan yolculugu gercekten hasta olan insanlar cekmek zorunda mi,merak konusu!
comolloggo
20 oturak bulunup 72 kişi sığdıran minübüslere sahip bi kampüstür.ben şahsen orada bulunan yurtta kalmaktayımm..yurt ortamı harikadır ..ee herkesin bildiği gibi kar oaradan eksik olmamaktadır
redjurist
hayatımda gördüğüm en dağbaşı kampüstür.çıkacak olan arkadaşlara bir tavsiyem var yanlarına oksijen tüplerini almadan çıkmasınlar.ha bide bol virajlı yolarında bariyer bulunmamasıda ayrı bir konudur.dağbaşında minübüs yuvarlansa sizi kocaelinin eteklerinden toplarlar. yetkililer heralde oraya bariyer yapmak için minübüs yuvarlanmasını felan bekliyor.
emhhre
mühendislik fakultseinin taşınmaması için hergün duğa ettiğim aslında umutdağ olması gereken kocaeli universitesi merkez kampüsünün bulunduğu tepe.
paralaks
doğal kayak ve yamaç paraşütü pistleri olan kampüs.lakin şu ana kadar kullanan çıkmamıştır ölüm ihtimali yüksektir.
cocabora
bu sene mühendislik fakültesinin bir kısmını da transfer edicek kampüs.yüzlerce büyük soruna sahip yegane okul.ilk olarak gerçekten devasal olacaktır tamamlandığında ve de bu kadar adamı o kıçıkırık minibüslerle nasıl taımaya devam edecekler merak konusu.içerde 2000 kişilik yurt da bulunmaktadır devlete ait.kütüphanesi de fena değildir umuttepenin.kantinlerine gelince de,aylak adam kaynıyor orda da,yani bir üniversite öğrencisine göre düşünürsek hazine belki de.kızları fena değil soranlar olursa falan cevap vereyim dedim arada,zaten çoğu istanbul veleti olarak tatile falan gelirler kampüse.bir de tıp fakültesinin arkasında kent ormanı var,arada gece atraksiyon olur orda gençler falan.ayrıca herkes umuttepeye taşınmak ister,izmit merkez çok daha iyidir,umuttepe ölü memlekettir,birşey yoktur,yaşanmamış yıllarımdır.
demokrat kedi
ders aralarında kendimizi en fazla doğaya vurup yabanıllaştığımız kampüs. bazen ilk üniversitede okuyormuş falan gibi hissedersiniz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol