kurtlar vadisi amazon

myysteriouss
miami’de ahtapotlari,kopekbaliklarini katlettikten sonra hizini alamayip amazon ormanina yonelen memati ve polat’in vahsi dogayla savasini anlatmasi beklenen film.
oktuys
ortama yabancilik cekmeyen polat in memati ye tasittigi bir koli sheltoxla cumle hasaratin da sonunu getirecegi heyecandan nefes almayi unutturacak, orjinal ismi de ,uluslararasi ununden olacak: "valley of wolves- miami beach part two-amazon" olan basyapit.
oktuys
filmin sonunu soyleyip ortamin orospu cocugu olan ama bundan sikayetci de olmayan muhbirlerimden aldigim bilgiye gore, memati ile polat in filmin sonunda aydinlanip, duzenin carklarina comak sokmak kadar iddiali olmasa da bir tepki niteliginde ahsaptan evlerinde geceleri gecelere katip, bambaska dunyalara dalip mutluluk icinde yasayacaklari imrendirici/tiksindirici bolivud aksiyonu.
seyhmerat
amazona geldiklerinin ilk zamanlarinda robinson ve cuma gibi surekli birbirine esek sakasi yapan memati ve polat ikilisi daha sonrasinda buraya niye geldiklerini dusunmeye basladilar. polat bana boyle bir mektup gelmedi dedi memati ise "usta ben seni takip ettim, sen bokumu ye de yerim biliyorsun" dedi. isin icinden cikamayan ikili ne yapacaklarini bilemeden buraya bir sehir kurmaya calistilar, burada polatin mimar oldugunu da gorduk memati’de amele oldu tabiki de ve insatta calisan memati amazonlara insaatta turku soyleme gelenegini getirerek yeni bir ilke imza atti, polat memati’nin bu yetenegini kesfedince amazonlarin ilk kasedini mematiye cikardi ve artik memati’de bir megastar oldu.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol