louis vuitton

firambogaz
google’da louis vuitton markası için arama yapıldığı zaman arama sonuçları dışında "louis vuitton" kelimeleri için adwords’e reklam veren taklit louis vuitton satıcıları ve daha uygun fiyata daha kaliteli ürün sattıklarını iddia eden firmalari örnek göstererek 2003 yilinda google’a dava açan firma.

google adwords’un markanın sahibini zarara uğrattığına karar verilmesiyle sonuçlanan dava ile son zamanlarda benzer davalarda yıpranan google adwords’e kesilen ceza bu sefer 200.000 € oldu.
chez bo
çantalarının fermuarları altın kaplama olan marka.son defilesinde mankenlerin dudaklarını kıpkırmızı boyamalarıyla dikkat çekmiştir.
pemberley
çantaları 10.000 dolara kadar çıkabilen işin garibide insanların şuursuzca para verdikleri bir marka ne diyelim allah akıl versin!
salome
aldiginiz herhangi bir cantayi -daha cok klasik modelleri - yillarca kullanabilirsiniz; modasi gecmez, kolay kolay eskimez.
esrakesh
son reklamı yayından kaldırılan marka. çantalarının el yapımı olduğunu öne sürdüğü son reklamı, tüketiciyi aldattığı gerekçesiyle yasaklanmış.
reklam denetim kurulu, fransız markanın çantaları, reklamda ilan edildiği gibi el yapımı olmadığı için yasak kararını almış. çantaların makinelerde dikildiğini söyleyen kurul, ünlü markanın televizyon ve yazılı basında yayımlanan reklamının yasaklanmasına karar vermiş.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol