11 şubat şebnem ferah bostancı konseri buluşması

angelus
pek saygı değer sanatcımız sebnem ferah hanımefendinin 11 şubat tarihinde bostancı gösteri merkezinde gerçekleşecek konserine gitmek adına vuku bulacak olan buluşmadır. ayrıntıları sayın jedi independence bilahare belirtecektir.
independence
muhtemelen 11 $ubat tarihinde saat 17:00 civari "bostancida bulunan" bostanci taksim dolmu$lari cevresinde bulu$ularak konsere gidilecek.konser ciki$inda dileyen ki$ilerle alkol neymi$ ne degilmi$ tarti$masi bir barda yahut ocakba$inda yapilacaktir.ya$ itibari ile sorun ya$ayan ki$ilerin evlerine ula$imlari gene kendilerine ait olup hicbir $ekilde burun sokulmaycak, yolda kalma riski olanlara "bana ne karde$im bana mi sordun gelirken hadeaaa hadeaaaa" denilerek arkasindan pis pis siritilacaktir.gelmeye niyeti olan ki$iler bu ba$lik altina edepli usturuplu bir $ekilde kendilerini belli ederlerse planlamalar sayiya gore yapilacak, olasi aksiliklerin onune tez zamanda gecilecektir.
pinkcat
cok istedigim fakat butler dolayisiyla teaa izmirden kalkip gelmemin imkani olmayan gusel organizasyon.herkesler eglenirken ben envanter bilanco calisip kiskancliktan catlayacagim galba.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol