fıramboğaz

0 /
376
bana frambuaz meyvesini hatirlatan ve olsa da yesek dedikten sonra kendi kendime ’’gorsen tanican sanki frambuazi ulan, git bildigin meyveleri ye hirbo’’ dememe neden olmus henuz yeni aramiza katilmis kisi.ayrica hosgeldin.
broken
her gorusumde aklima frambuazli pastayi dusuren, istahimin kabarmasina yol acan, bu arada ajandavari bilgileri tanim diye girdigini dusundugum yazar.
karpuzz
’bilgi’ sözlük kavramının içini doldurmak için canla başla yazan,forum sitesi yerine bir sözlüğe üye olduğunun bilincinde olan, faydalı ve gerekli entryler giren, çalışkan, düzeyli, oldukça başarılı yazar. ellerine sağlık, yazdığı ve yazacağı bilgili entryler için şimdiden teşekkür ederim kendi adıma. ilgi,sevgi, merakla takip ediyoruz efendim. oy oy hele hoy.
broken
hemen hemen girilen her entrynin altına bir link ekliyor olmasından dolayı,iyi bir internet sörfçüsü olduğunu düşündüdüğüm yazar.
31subat
tematik entryleri dolayısıyla hiç yapmak istemesem de kalbini kırdığım bilgiç. bunu olgunlukla karşılayarak beni özür dilemek zorunda bırakmıştır evet, şahıs olarak özür diliyorum ama yine de tematik entryler konusundaki fikirlerim değişmeyecektir o ayrı konu.
ankakusu
tematik entryleri tepki toplamis bilgic. bana kalirsa onun gibi bilgicler sozlukte olmalidir, bulunmalidir. amac eglenerek ogrenmek ise evet o iyi bir yazardir.
devedikeni
yazılan entrylere resim linkleri ile destek sağlayan, bu şekilde görselliğe de gerekli özeni gösteren, eğitim sisteminin de sadece yazınsal ve teorik değil, pratik ve görsellik içermesi gerektiğini de savunduğunu düşündüğüm misafirperver yazar.
xerxes
bizim hüseyingillerden faten’in ya kardeşi, ya amca oğlu, ya hala oğlu, ya da dayı oğlu olduğundan şüphelendiğim kişi.

edit: yahu ben bu yazarı erkek sanmıştım, meğersem bayanmış. hey allahım ya...
bitos
bu ne hizli bu ne bilgili dedirtmis beni hayretler icin de birakmis yazilarini okudukca da begenim artmis takdir edilesi araleyble(aksi arateist), bilgilendirici ,ogretici yazar.
schenardi
gerek sayısal gerekse konusal olarak son derece geniş bilgi dağarcığını sözlük aracılığıyla umuma paylaşan birisinin teşekkürüne mazhar olmuş birisi olarak söylemeliyim ki; en az bilgi sahibi oluğu kadar fikir sahibi de olan bir insan. ve de buna dayalı olarak her akıl ve fikir sahibi insanla da çok iyi bir iletişim kurabilecek bir insan. dolayısıyla da benim onun sunduğu bilgilerden faydalanan bir insandan onunla "konusan" bir insana terfi etmiş olmam kendi adıma gurur kaynağıdır.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol