aydın yılmaz

falconslx
galatasarayli genc yetenek.kendisini nedense leo messi’ye cok benzetiyorum.galatasarayin dustugu kadro sikintisi sayesinde iki macta yer aldi.
birinde 5 dk digerinde 35-30 dk oynadi.ilkinde takimin tek golunu atarak kahraman oldu(buyuk basari), ikincide sov yapti(1 gol 2 asist)..belki eric gerets zorunluluktan oyantti ama turkiyenin ihtiyaci olan "genc yetistirme" olayina guzel bir adim atti.

sadece aydin degil.ya iki mac 90 dk oynayan ferhat oztorun’a ne demeli.abilerinden hic bir eksigi yok.hatta kendine guveni galatasarayli volkan’dan bile daha fazla.yani galatasaray’in ve belki ileride turk futbolu’nun sol kanadi emin ellerde gibi gozukuyor.
sadece galatasaray’da degil besiktas’da, fener’de ve trabzon’da da boyle genc yetenekler on plana cikmaya basladi.gereken de bu gercekten.yoksa yabanci transferi her takim yapar.ama oyuncu yetistirmek her baba yigidin harci degildir.
deathless
adi: aydin
soyadi: yilmaz
forma numrasi: 26
oynadigi mevki: orta saha
dogum tarihi: 29.01.1988
dogum yeri: istanbul
oynadigi takimlar: altyapi
boyu: 1.76
kilosu: 65

figo lakapli galatasaray’imizin genc yetenegi. unutmayalim ki galatasaray ve galatasarayli olarak genciz , gelecegiz , heryerdeyiz.
ankakusu
kendinden yasca buyuk futbolculardan cok daha akli basinda oynayabilen yetenek. yasli yasli dedelerin oynayacagina bunun gibi genclerin oynamasini yeglerim.
orqn
uzun sarı saçlarıyla galatasaray forması içinde harika görünen genç futbolcu.yetenek konusunda arda turan dan aşağı kalır yanı olmadığını düşünüyorum hatta şutları arda dan çok daha iyi.ama mücadele etme konusunda pek istekli değil.çabuk yılıyor sertlikten.bu yönünü de geliştirirse galatasaraya çok katkı yapar.
tumeri
hasan sasın en kötü hali bu arkadaşımızın 15 yıllık futbol yaşamındaki en iyi halinden her zaman daha iyi olacaktır,siz düşünün gerisini gayri.
instrument
zamanında şans verilmesini canı gönülden isterken ona verilen şansları hiç iyi bir şekilde değerlendirmediği için gönderilmesini istediğim galatasaray oyuncusu. ona verilen şans hiç bir genç oyuncuya verilmedi. burnu havadalık iyi değildir. kaç tane oyuncu onun yakaladığı şansı bekliyor.
independence
galatasaray s.k.’de forma giyen genç orta saha oyuncusu.


aydın yılmaz, 29 ocak 1988 tarihinde, istanbul’da dünyaya geldi. futbol ile genç yaşta tanışan yılmaz, 9 yaşındayken florya metin oktay tesisleri’ndeki seçmeleri kazandı ve galatasaray’ın altyapısına girdi. 2000 yılında danone şampiyonası’na katılan takımda yer aldı, 2005 yılında ise 17 yaş altı gençler takımının peru’daki dünya şampiyonasına giden kadrosunda yer alarak milli formayı giydi.
galatasaray’ın a takımı’na yükselmesi, teknik direktör eric gerets sayesinde gerçekleşti. 2005-2006 futbol sezonu başında kendisine kadroda yer bulan yılmaz, ilk sezonunda ikisi türkiye kupası’nda olmak üzere 15 maçta forma giydi. bir sonraki sezonda ise, galatasaray’ın lig şampiyonu olan kadrosunda yer bulmayı başardı.

2006-2007 sezonunu, tekrarlayan sakatlıklar nedeniyle kadro dışında geçiren yılmaz, bu sezonda sadece üç lig maçına çıkabildi ve sezonun sonunda, vestel manisaspor’a kiralandı. fakat sakatlıkların peşini bırakmaması yüzünden, manisaspor’da da forma giyme imkanı bulamadı.

2007-2008 sezonunun ikinci yarısında, manisaspor’dan istanbul büyükşehir belediyespor’a transfer olan genç futbolcu, sezonun son haftalarında başarılı bir performans sergiledi ve de bu performansı ona galatasaray’ın kapılarını tekrar araladı.

2008-2009 sezonu başında galatasaray’a geri dönen aydın yılmaz, sağlık durumunun düzelmesiyle birlikte kendisine daha fazla kadro şansı buldu. 2009-2010 sezonunun başında, maccabi netanya-galatasaray arasında oynanan uefa maçında yaptığı üç asist ve oynadığı başarılı futbolla teknik direktör rijjkard’ın gözüne giren genç futbolcu, bu sezondan itibaren takımının vazgeçilmez isimleri arasında yer aldı.


trantula
---alıntıdır---

sanırsam yönetim desteklidir. baktılar aydın level atlayamıyor, geçen seneki takıma giremiyor; takımın kapasitesine aşağı çekerek aydın’ın sivrilmesini sağlamışlardır

---alıntıdır---

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol