telefon sapığıyla baş etme taktikleri

louandreassalome
oncelikle sapigin telefon numarasinin operator firmasinda calisan bir tanidik bulunur,yoksa da yaratilir.kanka olunun kisiden numarayi sisteme girip kisi bilgilerine bakmasi saglanir.sapigin bilgilerine ulasilir.sonra gayizbiz.net sitesine bu bilgiler yazilir,kisi uye yapilir.(sitenin lezbiyenler icin ayrilmis bolumu de var.)profil olusturulurken telefon numarasinin mumkun oldugunca dikkat cekici puntolarla yazilmasina ve pasif gay sikkinin secilmesine ozen gosterilir ve intikam plani tamamlanir.<bkz dinsizin hakkindan imansiz gelir>.
potasyum
en güzel çözüm 15-20 dakikanızı ayırarak savcılığa bi dilekçe vermektir. inanın sapıklığın süreceği dönemden daha kısa sürede çözümlenir ve sizden sonra başkalarınıda rahatsız etmesine büyük ihtimalle engel olursunuz.
totentanz for eidola
bir telefon sapığınız varsa üzülmeyin çünkü karşınızda götünü görüp yara zanneden bir kedi vardır ona götünün ne işe yaradığını en güzel bir biçimde anlatın böylelikle etrafınızda size minnettar olan sapıklar türeyecektir.bu ise sizi sapıklar arasında bir guru yapabilir ilerde bu işi bir ticaret haline dönüştürüp para bile kazanabilirsiniz.
cikolata
gecenin yarisi arayan sapiga soyle bir sey uygulamisti annem zamaninda, telefonun ahizesini masaya koyup onunde yuksek sesle tiktaklayan bir saat koymustu. sonra da yatmisti. bir de soguk kanlilikla, sanki cay koyar gibi davranmisti.
sempatiksinirsistemi
bugüne kadar gördügüm en iyi taktik babanemindi.sapığa senin kulağına basar ağzına sıçarım dedi ve bir daha telefon çalmadı hala ne demek istediğini düşünüyor olabilir.
angelique
* telefon sapığının aramaya ara verdiği dönemlerde "sesin solugun cıkmadı da merak ettim" diyerek onu aramak.
* 1 gün aramadı diyelim, ertesi gün aradığında fırça atmak. "hangi cehennemdeydin sen dün allahın belası, kimlere sapıklık yapıyodun" şeklinde gayet ruh hastası bi tonda çemkirmek.
* ondan daha sapık konuşmak.
* onun sesini bastırıp dini hikayeler anlatmak.
* bağıra bağıra en bet sesinizle ilahiler okumak.
* kuantum fiziğinden girip, suyun kaldırma kuvvetinden çıkan demeçler vermek.
* politikadan, ülkenin halinden, gürültü kirliliğinden falan dem vurmak.
vs vs...

tecrübeyle sabittir. bi süre sonra "sen misin sapık ben miyim? yeter beee! ne çenesi düşük karısın sen, ruh hastası psikolojik manyak" diye isyan etmişti benimki...

roker phy
sapık:pufffffffffffffffffff
-evet bencede çok iyi olurr.
sapık:tıkkkk tıkkk
-kimi aradın lan de bakım
sapık:ilhan mansızı aradım orda mı?
-yok burda ben babasıyım,anasını vereyım mı?
sapıkk:dıttdıtttttt
delirtmeyinlanbeni
hatun kişiler için:

yanınızda sevgiliniz, babanız veya erkek kardeşiniz varsa verirsiniz telefonu "günlerdir rahatsız ediyor" dersiniz fısıldayarak. ardından evde bir gürültüdür kopar, küfürler havada uçuşur. tekrar aramaması yüksek bir ihtimaldir.

herkes için:

"telefonum savcılık tarafından dinleniyor, şu an konuşmaya ve beni rahatsız etmeye gönül rahatlığıyla devam edebilirsin" denir. bunu duyar duymaz kapatanların sayısı yadsınamayacak kadar çoktur. ha aramaya devam mı ediyor, gerçekten savcılığa bildirirsiniz, hallederler.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol