ehliyet kursu

melusine
ehliyet sinavina hazirlanmak amaciyla ehliyet alabilmak icin hangi bilgiler gerekiyorsa ogretme amaciyla kurulan kurslardir.
ithilquessir
sadece formaliteden ibaret olan kurslardir. zira ehliyet sinavinin yazilisi sinavda gulmekten 3 sikki birden isaretlemedikce yanlis yapamayacaginiz basitlikte olup pratigi 100 metre arabayi duz kullanmaktan olusmaktadir.
with all my love
ehliyet almak için sürücü kursuna gitme zorunluluğunun kaldırıldıgına dair söylentiler var.söylenti degil aslında resmen haber yapmıslar.yürürlükteki yasanın 41. maddesinde sürücü belgesi alma şartları arasında yer alan "sürücü kursuna katılmış ve yapılan sınavları da başarıyla geçerek sertifika almalarına" yeni yasada yer verilmemismis..ehliyet kursları tarihe karısacak gibi görünüyor.
elma sekeriiii
eger hakkındaki yasa kaldırılır yahut degi$tirilirse, bu uygulamayla birlikte trafikteki magandaların ipleri eline alacagının resmi alameti olacaktır.
john maynard keynes
hic birbirimizi kandırmayalım,zaten hic bir ise yaramıyorlardı.kaç kişi ehliyet alırken geri vitese takmıştır ki, ya da kaç kişi sınavda lazım olmayacak şeyler öğrenmiştir.gereksiz bir kurum kaldırılsa,boş yere şu kurslara para verilmese,bir standart gelişse fena mı olur?

maganda artışında bir değişiklik olacağını sanmıyorum,zaten maksimum seviyede,bundan sonra ölçek ekonomisinden saparlar ve düşüşe geçerler diye ümit ediyorum.
cremaster
bünyesinde mutlaka 30 yaşın üzerinde, hiç evlenmemiş, sigara içen kadın direksiyon hocalarını barındıran eğitim(!) yerleri.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol