ece uslu

seyhmerat
buyu filmini (ki hayatimda izledigim en rezalet filmlerden biridir) izlemeden once pek tanimadigim oyuncuydu ancak buyu filminde kendisini izleme firsati buldum. vucudunu cok guzel sergilemekteydi ve de gercekten cok guzel oldugunun farkina vardim.
reddy
zerda adli diziye kadar bircok tiyatro oyunu ve tv projesinde yer almis,ancak her ne hikmetse zerda ile kariyerinde zirveyi yakalayan guzel oyuncu.
pinkcat
cook eskilerden beri ’sanat camiasinin’ icinde olan kadin.ilk donemlerinde reklamlarda oynardi,sampuan reklamlari,gibi.soguk ve mimiksiz goruntusunun altinda gercek bir yetenek ve mutevazi bir kisilik yatar.belki de turkiyenin en guzel kadin oyuncularindan olmasina ragmen bu yonunu diger silikonlu bebekler gibi gozumuze sokmayisi ve sessiz ama derinden ilerleyisiyle takdire sayan bir hanfendidir.goruntu ve oyunculuk tarziyla sanki hafiften jodie foster i andiriyor,hatta daha ileri giderek kendisine turkiyenin jodie fosteri diyorum.
isigi izle
türkiye’nin en güzel bayanlarındandır.kendisine tansiyonum daima yüksektir.şekerim düşer kendisine.şekerdir,hoştur,iç açıcıdır,optimisttir.polyanna’mdır kendisi.bayılırım.büyü’de güzel vücudunu sergilemiştir.umut vaadeden bir oyuncudur.izmir’in kurtuluş gününde izmir’de doğmuştur.lise mezunudur.ünlü tiyatrocu nedret güvenç’in yeğenidir.sinemaya kadir inanır’ın başrol oynadığı ’ah gardaşım’ filmiyle tam anlamıyla adım atmıştır.32 yaşındadır.en büyük isteği evlenip, güzel bir çocuk sahibi olmaktır.

http://www.4x10.com.tr

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol