jedi seçimle gelsin kampanyası

seyhmerat
akil ve mantigin disindadir. oncelikle jedi’nin en buyuk ozelligi coder olmasidir, sozlugun butun kodlarini bilmesi ve yazmasidir en onemli olayi budur ve tum bunlarin yaninda bu durumun kendisine verdigi bir de sozlugu yonetme yetkisi vardir bu yetki kimseye devredilebilecek bir yetki degildir cunku isin icin kod yazma, kodlari bilme gibi unsurlar da vardir, ancak yetki sadece paylasilabilir nitekim moderatorlarla paylasilabiliyor. derseniz ki moderatorlar demokrasi ile secilsin o apayri bir konu. bir de soyle bir gercek var ki sozlugun demokratik bir ortam olmadigini zaten sozluge kaydolurken kabul ediyoruz.
my son is father
bugün ekşi sözlüğe girmemle seçim geyikleri ile karşılaştım..
zamanında bu başlık altında yarı ciddi değindiğim houston aracılığıyla ise son derece ciddi sekilde bahsettiğim "seçim" mevzuu bugün sizlerin çoğunun hayranı olduğunuz sözlükte gündemdedir.
öyle ya da böyle; ekşi sözlükte - büyük olasılıkla geyik olan - bu bahsi, keşke zamanında biz değerlendirseydik diye aklımdan geçti..


edit: sol tarafta yer alan entrylerin sağındaki numaralara basarsanız, bugün yazılan ilk entryi görürsünüz ve o entryinin başında 1 numara yazar. küçük öküzcükler bu başlığın bugün açıldığını sanar.
oysa ki;
doğrudan sol tarafta yer alan entrye basarsanız başlığın ilk açıldığı tarihi görebilirsiniz
angelus
yıllardır "gerçekleşse de mutlu olsak, hayatımız değişse, yaşam standartlarımız tavan yapsa, ülkenin sosyo-ekonomik çehresi değişse" diye beklediğimiz olaydır.
ithilquessir
olmasi halinde sozlugun ayni hafta icinde tamamen zivanadan cikip butun dinamigini kaybedecegini mujdeleyen olaydir.

soyle ki bir sozlukte admin olmanin butunselligini kavriyabilmis kimse zaten aklindan zoru yoksa aday olmayacaktir.

aklindan zoru var ve aday olmus ise, sozluk ya aklindan zoru olan birini yada sozlukte admin olmanin butunselligini kavriyamamis birini secmek durumunda kalicaktir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol