independence ın diktatör gibi davranması

0 /
karpuzz
(bkz: yok boyle bir baslik)

independence’in diktator olmasi ya da olmamasi gibi onu savunmak da bana dusmez; yapmam zaten.fakat ’sebepsiz yere ucurulmasi’ biraz sebepsiz geldi bana nedense.sanirim independence’in kendisinin defalarca hem houstondan hem de cesitli baslik ve entrylerinden ucurulma sebeplerini ve yazarlara uyarilar yapmis oldugunu belirtmis olmasindandir.
independence
bu ba$lik altina yazmayacaktim.cok siktim di$imi ama dayanamadim.kan damarda deli akiyor bir kere ne yapalim.dayanamiyorum.

independence’nin diktator gibi davranmasinin sebebi yazarlarimizin sebepsiz yere ucurulmasi olarak betimlenmi$.oysa ben hatirlarim ki bilgi sozluk airlines ba$ligi altinda u$enmeksizin her ucurulan yazarin nicki ve ucurulma sebebi bir bir yer almaktadir extrem durumlar haricinde.

"independence in diktator gibi davranmasi" $eklinde hali hazirda hayatina devam eden ba$lik aslinda ilk ba$ka "independence in dikdator gibi davranmasi" $eklinde acilmi$ti.yani hem "independence in" kelimesi ile "dikdator" kelimesi arasinda bir yerine iki adet bo$luk vardi hem de "diktator" kelimesi "dikdator" $eklinde yazilmi$ti.bu ba$ligi da duzelten "diktator gibi davranan independence" in bizzatihi kendisidir ne gariptir ki.

diger bir konuya gelince.hic kimse hic kimsenin houston mesajla$malarini okuyamamaktadir.bu sebeple de kimsenin ucurulmadan once defalarca, saatlerce ve hatta gunlerce uyarilip uyarilmadigini kimse bilmez, bilemez.eh bu durumda da "yazarlarimizin sebepsiz yere ucurulmasi" turunde bir cumle tum gecerliligini yitirmektedir.

ote yandan bu ba$ligin ve ba$ligi acan ki$inin halen sozluk icerisindeki hayatlarina devam edebilmeleri ve ba$ligin acilmasina sebep te$kil eden ki$inin halen kendi kimligi ile sozluk icerisinde bulunabilmesi independence nickli a$agilik adamin diktatorluge ne merakli bir insan oldugunun en buyuk ve en somut kaniti olsa gerek.

aslinda asacaksin independence ve turevi insanlarin uc be$ tanesini taksim meydaninda, bak bakalim bir daha diktatorluk hayalleri pe$inde ko$turabiliyorlar mi.
vampirin dedesi
(bkz: moderator den cok moderatorcu yazarlar ) basligi ile bağlantili bir konudur.burada independence’in diktator gibi davranmasi gayet dogaldir.zira burada gucler ayriligi diye bir durum yoktur.
basligin ilk hali yanlisti.ama altina yanlis yazdigimi ve edit olmamasindan dolayi sikayetimi belirten bir entry yazmistim.yani oyle baslik yanlis acilmisti,bunlar daha turkce bilmiyor,biz duzeltiyoruz gibi anlam veren ifadeler yakismiyor.hata hizli yazmaktan dolayi ortaya cikmistir.
sonucta diktator gibi davranmak o kadar kotu bir sey degil.hatta bir zorunluluk.bu niye kabul edilmiyor anlamiyorum.
my son is father
independence ’nin sozlugun kurucusu olmasinin bir islevi olarak ortaya cikan mevcut durum. diktator vardir saddam gibi kurtlere soykirim yapan, diktator vardir hitler gibi yahudileri yakan, diktator vardir ataturk gibi bir daha ulkesine diktator gelmesin diye ugrasan, diktator vardir ulkesini dusunen onu kalkindiran kendi milletini kendinden önce gören vs...
vampirin dedesi
ustunkoru okumayla gel-git yasandigi iddia edilen bir baslik.kahve kulturuyle ayar verme cabasinda olanlarin siginagi olan baslik.(bkz: insomnia jim)(bkz: moderator den cok moderatorcu yazarlar)
sozluge uye olana nerdeyse para verilen bir ortamda gel-git yasandigini soyleyen zihniyetin ortaya cikis sebebi.cok rahat kufur edip sonradan yeni bir nickle bilgiclige devam edilmesi mumkun olan su ortamda benim bunu yapmayip dogrulari ve dusuncelerimi durustce belirtmem karakter saglamligini gosterir.

edit:yanlış anlaşılmasın para verilmiyor.kimse boş yere umutlanmasın.
insomnia jim
yazarlarimizin sebepsiz yere ucurulmasiyla ayyuka cikan durum dedikten sonra independence’in diktator gibi davranmasi gayet dogaldir denilip gelgit yasanmis baslik.
vampirin dedesi
ilk entrysinde diktator tespiti yapilmis,(bkz: yorumsuz).daha sonra ise yorumu yapilmis olan baslik.ayrica gel-git e konu olmadigi izah edilmis olan baslik.(bkz: insomnia jim)in uykusunun geldigini gosteren,onun icin anlayamadigini dusundurten ve dolayisiyla sahte insomnia oldugunu ortaya cikaran baslik.
darklord
bir takim dibe vurmu$ zihniyetlerin sozlukle ilgili tek i$i entry girmek ve oy vermekken independence denilen insan yavrusunun gece sabahlara kadar uyumayip kod kastigini sozlugu o serverdan bu servera ta$idigini, bir cok kez hic uyumadan sabah normal isine devam ettigini bizzat ben biliyorum. ayrica ota boka sikayetci olan ya da otu boku sorun haline getirip sorular yumagi $eklinde gerek houston gerek mail yoluyla taciz edilen bu adam tum bunlarin yani sira kendi in$a ettigi bilgi sozluk`u diger interaktif sozlukler seviyesine getirip daha da ilerlemek icin cali$maktadir. hal boyle olunca bir adama bu kadar yuklenirseniz zaman zaman gozden kacirdigi seyler olacaktir. ancak o asla bir dikdator gibi davranmamistir. tek sucu bunca yuku tek basina kaldirmaya calismak ve bu sozlugun sahibi olmaktir. tum bunlara ragmen hala dikdator gibi davranmakla suclaniyorsa benim jediye bir onerim var dikta neymis nasil uygulanirmis gostersin bir sureligine. diger solzuklerdeki gibi bir imla hatasi yuzunden ucurulmayan yazarlarla dolu olan bilgi sozluk indenpence sayesinde sadece ayar vermek yoluyla uyarilarak hala sozlukte yazmaya devam etmislerdir ve edeceklerdir ki bu ayari bizzat kendisi degil moderator ler ve hatayi goren diger yazarlarca verilmesini de uyggun gormustur. demem o ki; interaktif sozlukler icerisinde en rahat en ozgun olanlarin birinde yaziyoruz ol sebepten mutevellit lolo yapmayalim isimize bakalim.
angelus
evet diktadordur kendisi ben sahitim yaptiklarina, geceleri saatlerce sozlugu biryerden bir yere goturmek amaci ile yaptigi calismalarina, sozluk hesabina sifre belirleyemeyen yazarlarin sifrelerini belirlemeye, hicbir mecburiyeti olmadigi halde sirf sozluk yazarlari memnun olsun diye sozlugu daha saglam bir servera tasimak icin bi ton para bayildigina pek bir sahitim kendim. evet bunlar insani biraz diktator yapabilir. kendinizi bir de o nun yerine koyun o zaman siz nasil davranirdiniz.

mecburi edit: ironiyi anlamayan nesle asina degilim
agire jiyan
garip olan independence’nin diktator gibi davranmasi degildir, garip olan kraldan cok kralci olmaktir. sozlukle ugra$mak, sabaha kadar ba$inda oturmak, sozlugu yeni bir servera ta$imak, bunun icin para bayilmak i$idir. zira sozlugu kurduysa, devamliligi acisindan iyi bir hizmet vermek i$idir.
ha independence diktator mudur degildir, ama diktator olmamasinin aciklamasi da bu degildir benim babam.
(bkz: elini vicdanina koymak)
elenktrinkalamadimsenden
"ucuuuuuuuuurrrr beni jediiiiiiimmm" cilvesiyle indie nin kanina girmeye calisip aklini basindan almak suretiyle,hulyalara dalmayi bekleyen yazarin blofcu tavri,nereye demek isterim kendisine lakin coktan ucmus,dilekleri haiz olmustur.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol