hemen paylaş

nefeslik
dosya paylaşma alanında hizmet veren ama paylaşılan dosyanın içeriğini inceleyemediği için başı ağrıyan , suçlu duruma düşürülen ve bu yüzden faliyetlerini süreli yada süresiz (işallah bir an önce geri gelir) durduran türkiyenin en başarılı sitelerinden biri
boorock
içeriğindeki uygunsuz dosyaların çokluğu nedeniyle suçlanan ve kapatılan ve kapanmasıyla da üzen site.öyle ki bu bir dosya paylaşım sistemi bu yüzden içinde mutlaka uygunsuz içerik bulunması da doğaldır.öyle ki rapidshare de inanılmaz derecede porno içerik vardır.ama bu içerik yüzünden rapidshare kapandı mı?hayır.böyle saçma sapan nedenlerden dolayı site kaptan zihniyet varoldukça yakında internet kullanımı da yasaklanır bu ülkede.en azından ben bu zihniyetten bunu beklerim.ayrıca paylaştığım dosya beni ilgilendirir kural koyucu adı altında bi üçüncü şahsı değil.yani onlara ne ki benim paylaştığım dosyadan.böylesine bir sitenin kaybı türk internet tarihinde önemli bir yaradır.sözlerimi bu zihniyeti kınamakla bitiriyorum.umarım bu olay bizde bir kıvılcım çıkarmıştır ve inşallah hemenpaylaş ve hemenpaylaş gibi yerli ve ücretsiz paylaşım platformları yeniden kurulur.
linear approximation
20 ekim tarihinden itibaren kapatilmis sitedir.sitedeki duyuru aynen soyle.

"hemen paylaş, üzerine kurulmuş olduğu "paylaşım" temellerini değiştirmeyerek yeniden yapılanma sürecine girmiştir. şu anda planları üzerinde çalışmalar yapılmakta olan yeni hemen paylaş, sizlere daha çok özelliği daha hızlı sunacaktır. ayrıca telif haklarını korumaya ağırlık verecek olan hemen paylaş, bu konuda yetkili kurumlar ile ortak çalışmalar içerisinde olacaktır.

hemenpaylas.com, 20 ekim 2006 tarihinde geçici olarak kapatılmıştır. şu ana kadar yüklenen tüm dosyalar, sistem değişeceği ve daha dinamik bir altyapıya geçiş yapılacağı için silinecektir. yeniden yapılanma süreci içerisinde siteye ve hiçbir dosyaya erişim olmayacaktır.


saygılarımızla,

hemen paylaş! ekibi"

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol