türk kızları

0 /
serco
sonradan gorme, kabak cicegi gibi yeni yeni acilmaya ba$layan; serbestlikle ahlaki degerler arasinda siki$mi$ bundan dolayi da burnu havada gezen insan toplulugu.
megatron
kizdir sonucta, kadindir.biz erkeklerin tum dunyasini yeri gelir zehrederler, yeri gelir bir ruyanin icine birakirlar.cok hos bir ruyanin.hic bitmesini istemedigimiz bir ruya.ve belkide, bu ruya bitti bitecek derken onlar bizi bu ruyadan uyandirir.onlar ruyanin en tatli yerlerini gorup, cekip gider.ancak biz erkekler o ruyadan geri kalan kabuslarla ugrasiriz.
bloody mary
diğer ülkelerin kızlarına nispeten birçok değerleri kaybetmemiştir bu kızlar..
bu şımarık, hiçbir şeyi beğenmeyen, ukala diye addedilen kızlar türk olmalarıyla alakasız olarak boyledirler..oyledirler cunku bazı şeyleri aşamamışlardır, ozentilerdir, buyumemişlerdir henüz..yok mudur başka millette bunlar?elbet vardır..
ama ’kız’dan kasıt çıtırlığını yaşayan tiki kızlarsa eğer evet ukaladırlar, evet bir boku beğendiremeyiz..
ama bunun dışında bahsi geçen kız’a ben kadın derim..
türk kadını ya da x kadını aynıdır içinde..kadındır..
sadece toplumun gidişatına gore ayrım gosterirler ki bu da cok normaldir.
okidoki
özenti kızlar dışındakiler için: kendi kültürünü ahlakını koruyan aile kızları, evlerinin efendisi, çocuklarının anası olacak yüce insanlar, herşeyle yetinmeyi bilen,gerekirse yemeyip yediren,ailesine en ufak dahi katkı yapmayı düşünen,kurtuluş savaşında sırtlarında cephane yük taşımış tek battaniyesini çocuğuna değil mermiye saran analarımızın torunları kızları,bozulmaya yüz tutmuş toplumun fertleri,manevi değerlerin yok olduğu bu zamanda yaşamlarını devam ettiren insanlar,bu yüce toplumun asil olması gereken insanları...
bok bocegi
anne ve babası türk olan kadınların dahil olduğu grup.. diğer ırklara mensup kadınlardan şekil itibariyle farkları yoktur lakin sahip oldukları haklar ve özgürlükler kıyaslandığında bariz farklılıklar görülebilir..
ankakusu
candir, canandir. burunlari havada diyenlere katilmakla beraber turk kizlarina bu halin yakistigini ifade etmek isterim. ilginc bir cekicilik ve asalet katar bu kizlarimiza.

bir de kendilerini naz’a cekerler ya, hastasiyim. yeryuzunde turk erkeklerine daha uygun bir kiz tipi yoktur. oyle ya bizim ’kicimizi’ ancak turk kizlari paklayabilir. valla tum olumsuz degerlendirmelere ragmen vazgecilmezdir benim icin. (ama bu demek degildir ki illa turk kiziyla evlenecegim. buyuk konusmamak gerekir.)

bir de salakca saclarini sariya boyatmasalar, sarisin olmaya calismasalar daha hos olur. (goz var nizam var esmer tene sari sac olur mu?)

ayrica, bu basliga uyan kizlar birbirlerinin kuyusunu kazmada birincidir. bunca yildir turk kizlariyla munasebetim oldu ben daha birbirine bu kadar cok kusen, biribirini bu kadar cok kiskanan ama belli etmemeye calisan bir kadin toplulugu gormedim.
hayir isin ilginci iki kisi kus iken mutlaka digerleri de bir cephe almak zorundaymis gibi, ikisinden birinin yaninda saf tutar.

bunun disinda, cart curt kizlarina bakarak, cogu bakimlidir kizlarimizin. bakimli derken makyaji kast etmiyorum. zaten bazilari makyaj’i fazla kaciriyor o yuzden olmadiklarindan daha cirkin gorunuyor, maymuna donuyorlar.

bir de yemek konusu cok onemli kilar bu kizlari benim icin. valla yabanci, misal hollandali, ile evlenip her gun o igrenc yemekleri yiyecegeime yada disarda yemek yiyecegime, turk kiziyla evlenir pasa pasa yemegimi yerim.
gerci simdi her bir yemegin haziri bulunuyor ama evde yapilan ile ayni olur mu? olmaz..

bu entryden anladiklarimiz; yemek konusu olmasa, erkek icin, pek bir farki yoktur bu kizlarin.
evet turk kizlari canimsiniz, cananimsiniz...
can bogazdan gelir ama...


kalidor
türk kadınlarının en büyük süsü türk oluşlarıdır. onlar süslenmek için elmas veya zümrüt takınmıyorlar, belki üzerlerinde taşıdıkları o taşları süslemiş ve kıymetlendirmiş oluyorlar. çünkü her türk kadını canlı bir inci ve paha biçilmez bir pırlantadır.
lady mary wortley montagu

not: alıntıdır.
ejder
her ülke kızı gibi iyisi de kötüsü de olan kızlardır.çirkin olup kendini beğenmiş olanı , güzel olup mütevazı olanı , parası olmayıp tiki gibi davrananı , parası olup marka giyinmeyeni , istiklalde dolaşanı , evde oturanı , okuyanı , çalışanı gibi bir çok çeşidi mevcuttur.en tercih edilesi olanı ise iyi huylu olanıdır.
triceratops
işte türk kızlarının özellikleri((sözüm meclisden dışarı))
1-) brad pitt, leonardo di caprio,vs... gibi tanımadığı insanlara aşık olurlar.
2-) cırtlak renkli markası we fiyatı 100 m öteden belli olan "cast" ayakkabıların içine kot pantolonun paçasını sokar we herkesin onlara beğeniyle baktığını zannederler.
3-) dış görünüşe değil iç görünüşe önem werdiklerini söyleyip karşılarına çıkan ilk yakışıklı we beyinsiz erkeğe aşık olurlar.
4-) onların önem sırası aşağıdan yukarıya doorudur. ayakkabının markası,pantolonun markası,gömleğin markası, beyin...
5-) kendilerini dünyanın en güzel kızı zannederler we bunu çewreye hissettirmeye çalışırlar.
6-) kadın hakları diye çığırırlar ama kamu kuruluşlarında en hızlı onların işi görülür.
7-) "aaaaaeeyayayay iiinaaağğğğnnnmmııığğğğyyyoooğğğğğ- - - - - rrruuuuuooommmmm m, ciiidddiiiiiğğğğymiiisiiiiııııaannnn, aaaaayyyyyy çuuuooookkkk tııııaaaattttllııııaaaaa" gibi angutça bir konuşma dilleri wardır.
8-) en patatesleri internete girince ortamın şahı padişahı claudia schifferi olur.
9-) onlara göre paran olduğu sürece adamsındır.parasız erkek ölü erkektir.
10-) kıçını açıkta bırakan bodyler giyip gün boyu çekiştirirler. ya görünmesini istemiosan giyme!bu ne pehriz bu ne lahana turşusu...
11-) edep yerlerine kadar görünecek kıyafetler giyip "erkekler sapık, bakıyorlar" derler. ya peki senin açık giyinmekteki amacın ne?göstermekse eğer bakınca niye sapık diyorsun. sende teşhircisin ona bakarsan...
12-) bir erkek kötü 1 şey yaptığında "erkek diilmi hepsi aynı" derler. bende geçen sokakta 1 hayat kadını gördüm. napiim şimdi "kadın değil mi hepsi aynı " mı diyeyim? aynı mantık ona bakarsan...
13-) mesajlarında "canım,şekerim,1 tanem" gibi sıfatları resmi oldukları kişilere yazar, sonrada "umut wermedim ki ben" diye zeytinyağı moduna geçerler.
14-) erkeğin yaptığı her işe "ben de yaparım ne farkım war" diye atlarlar.
15-) sokakta bağıra bağıra anıra anıra gülerler we siz ona kınayarak baktığınızda siz geçene kadar durup siz geçer geçmez."kikikikiiikklkkkiikkl" diye bağırırlar.
16-) kot pantolonu çizmenin içine sokup şebek olurlar.
17-) duwarlarına gökhan özen posterleri yapıştırıp "aşkııııaaaıııaıaıaıaım yaaaaaağğğğğ" diye arkadaşlarıyla ayin yaparlar.
18-) 1 plaza topuk giyip yürürken yao ming olurlar. yürüyemiyosan giyme ya... alla alla...
19-) gitar(ki ben çalıyorum), bağlama vs çalan erkeklerin dibine girip bir o yana bir bu yana kafa sallayarak yavşarlar.
20-) yüzlerini fondotene ruja carta curta bularlar.
21-) sınıfta ağlayıp sızlarlar nedensiz yere...
22-) "ay arabeskmi dinliyosun iiğğğğğğwweeeennnnçç" diyip bilgisayarlarında ibrahim tatlıses’in tüm albümlerini bulundururlar.
23-) seninle mesleğin,araban,okulun,paran,ayakkabın vs gibi her şeyin için beraber olabilirler. karakterin we beynin hariç...
24-) 1 birayla sarhoş olup geceyi mahwederler.
25-) okul eteklerini kısaltırlar.
selambengeldim
hakkında edilen hakaretleri görünce bir türk kızı olarak(aslında yarı boşnak yarı laz ama türkiye de doğup büyüdüm sonuçta) çok canımın yandığı, hüngür hüngür ağladığım zavallı kızlardır. hayır efendim, zavallı değildirler! o da nereden çıktı? dünyanın en başı dimdik yukarıda, en gururlu, en çalışkan, en evine bağlı, en misafirperver kızlarıdır. en çok kendinden ödün verendir.
bazı köylerde, memleketlerde erkekler kahvede tavla oynayıp +18 muhabbet yaparken çalı çırpı toplayıp, evi dayayıp döşeyen, çoluk çocuk bakan bu kızlardır. tarlada çalışan, kocasının sözünden çıkmayanlar da bu kızlardır.(istisnalar hariç)
türk toplumundaki gerek namus kuramları gerek töre vb atmatalitelerde en çok baskıyı gören, ezilen, susturulan kesimdir.
bazı yerlerde bazı türk kızları cinsellik hakkında soru dahi soramaz, konuşamaz, ayıptır, terbiyesizliktir. yüksek sesle gülerse orospudur, vericidir. sever de sarılırsa, bazı şeyleri yaşamaya kalkarsa ve yaşarsa kaşardır, ’vermezse’ geri kafalıdır, çirkindir, ööğdür.
ulan siz ne bilirsiniz gözyaşını? ulan siz değil misiniz bakire olmayan karı almam diyen? eee ne demeye o zaman ’gösteren ama elletmeyen, elleten ama vermeyen’ vb sıfatlar kullanıyorsunuz ne hakla?
hiç gözünüzün önünde töre cinayetine kurban gitti mi bir genç kız?
yargısız infaz edilerek, hiç sorulmadan işin gerçeği.
tecavüze uğradı belki, o acının üstüne hiç kaldı kurşun yarası, emin olun.
onu bunu bırak, ulan ananız bacınız türk kadını değil mi lan sizin soysuzlar! bu ne yenilen tabağa sıçmaktır, bu ne terbiyesizliktir!
göt meme am diye öldünüz lan!
birgün hepsini tadacaksınız ancak hiçbir zaman bu iğrenç yargılarınızdan, nankörlüklerinizden vazgeçemeyeceksiniz! yazıklar olsun lan size, vay gidi yediği tabağa sıçanlar!
ya susun ya terkedin lan bu toprakları!
hörgücüne armut soktuklarımın!
ayurduna çıban diktiklerim!
tüüüüüüüh lan size!
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol