türk kızları

ankakusu
candir, canandir. burunlari havada diyenlere katilmakla beraber turk kizlarina bu halin yakistigini ifade etmek isterim. ilginc bir cekicilik ve asalet katar bu kizlarimiza.

bir de kendilerini naz’a cekerler ya, hastasiyim. yeryuzunde turk erkeklerine daha uygun bir kiz tipi yoktur. oyle ya bizim ’kicimizi’ ancak turk kizlari paklayabilir. valla tum olumsuz degerlendirmelere ragmen vazgecilmezdir benim icin. (ama bu demek degildir ki illa turk kiziyla evlenecegim. buyuk konusmamak gerekir.)

bir de salakca saclarini sariya boyatmasalar, sarisin olmaya calismasalar daha hos olur. (goz var nizam var esmer tene sari sac olur mu?)

ayrica, bu basliga uyan kizlar birbirlerinin kuyusunu kazmada birincidir. bunca yildir turk kizlariyla munasebetim oldu ben daha birbirine bu kadar cok kusen, biribirini bu kadar cok kiskanan ama belli etmemeye calisan bir kadin toplulugu gormedim.
hayir isin ilginci iki kisi kus iken mutlaka digerleri de bir cephe almak zorundaymis gibi, ikisinden birinin yaninda saf tutar.

bunun disinda, cart curt kizlarina bakarak, cogu bakimlidir kizlarimizin. bakimli derken makyaji kast etmiyorum. zaten bazilari makyaj’i fazla kaciriyor o yuzden olmadiklarindan daha cirkin gorunuyor, maymuna donuyorlar.

bir de yemek konusu cok onemli kilar bu kizlari benim icin. valla yabanci, misal hollandali, ile evlenip her gun o igrenc yemekleri yiyecegeime yada disarda yemek yiyecegime, turk kiziyla evlenir pasa pasa yemegimi yerim.
gerci simdi her bir yemegin haziri bulunuyor ama evde yapilan ile ayni olur mu? olmaz..

bu entryden anladiklarimiz; yemek konusu olmasa, erkek icin, pek bir farki yoktur bu kizlarin.
evet turk kizlari canimsiniz, cananimsiniz...
can bogazdan gelir ama...


bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol