starbucks bardağı

angelus
neredeyse toplumsal statu belirleme araci gibi bir misyon ustlenmis oldugunu gordukce uzuldugum, kahrettigim bardaktir. hayir severimde starbucks urunlerini, paradoks dedikleri bu olsa gerek.
spooky
ozellikle neden starbucks bardagi olunca bu kadar tepki goruldugunu merak ettigim olaydir. en buyuk rakibi, hatta bazi yerlerde yanyana olan gloria’nin da bazi kahve cesitleri oldukca lezzetlidir ve fiyatlari da starbucks’tan hic de asagi degildir. ayrica kimi luks cafelerde de kahve fiyatlari starbucks’tan oldukca yuksektir. her yerde yaygin olan starbucks’tan alinan kahve ve bardagi ile insan yargilamak oldukca artniyetlidir.
seyhmerat
starbucks bardagi asla bir toplumsal statu belirleyemez ve belirleme gucu de yoktur, starbucks bir pazarlama kurumudur insanlara keyif pazarlar. ancak bunu yaparkende ucuk kacik fiyatlar uygulamaz orta halli herkesin rahatlikla alabilecegi fiyatlar uygular bu yuzden starbucks bardagi cok onemli ve kafa takilmasi gereken bir sey degildir. esas onemli olan o bardagin icindeki keyif veren tadtir. buna ragmen bazilari starbucks bardagini gosterip hava atmaya calisiyorsa, kendisini ustun goruyorsa onlara allah’tan acil sifalar diliyorum.
independence
starbucks bardagi ile toplum arasina giren ki$i toplumu bolmeye yonelik eylem hazirliklari icerisindedir a$ikar bir $ekilde.eger bu ki$i daha sonralari elinde kulplu kucuk kahve fincani ile ayni toplumun icerisine girmi$se eski anar$ik doneminden siyrilmi$, kendisini vatanina milletine adami$ insan ornegi sergiler.zira starbucks bardagi bir devrim aracidir, vatani icerden bolmeye yonelik bir mekanizmadir.sallandiracaksin ucunu be$ini taksim meydaninda bak bakalim bir daha starbucks bardagi kullaniyorlar mi?

(bkz: bir bolucu ornegi olarak starbucks bardagi)
steroid
en büyük boyun bir küçüğünden satın almama rağmen annemin "o ne oğlum öyle kazan gibi.." dediği çok sevdiğim kupa.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol