final doneminde yusuf yusuf sesli bilgiçlerimiz

independence
nick vermek gibi olmasin, gunun 15 saati online gordugunuz fakat final doneminde tam yumurta tavugun anusunden di$ari cikma egilimindeyken panige kapilip haril haril ders cali$an arkada$larimizdir kendileri."tum donem boyunca ne yaptin arkada$im?" sorusunu kendilerine yoneltenleri ku$ gribi virusu ile odullendiriyorlarmi$.
seyhmerat
benimde icinde bulundugum bilgiclerdir. dun baslayacak olan sinavlarim bir hafta iptal edilmeseydi cok fena patlamistim ama degisen bir sey yok sadece patlamanin tarihi ertelendi, her dersten en az yuz sayfalik konu birikince fena patladik hemde. yusuf yusuf oldum.
isimsiz kahraman
bugünden itibaren başlayacak finaller sebebiyle, bu entry nin sahibi bilgicte olmak üzere birçok bilgicin içinde bulunduğu ruh halini yansıtan ve hangi modda olduğunu gösteren başlıktır...
isimsiz kahraman
ne mutludur böyle rahat bilgiclere onlar gibi olmayı kim istemez. final dönemini pek de sallamayan, bütünleme de hallederiz olmadı seneye veririz dien, ben finale final demem eğer beni sözlükten alıkoyacaksa mantalitesine sahip bilgiclere selam olsun.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol