zeki ve güzel kadın

seyhmerat
hangi erkek kendinden daha zeki bir kadina tahammul edebilir ki, erkekligin dogasinda vardir kadinlarin daha zeki oldugunu kabul etmemek.- bende asla kabul etmedim daha dogrusu etmek isime gelmez- guzel ama pek zeki olmayan kadinlar ya da zeki ama guzelden ziyade hos olan kadinlardir aslinda ideal olan erkekler icin tabii ciddi anlamda iliskiler icin.
carpediem
bayan arkadaşlardan hayır gelmedigini anlamış, bayanlarla dostluk kurmaktan sakınan kadındır. ne yazık ki kıskançlıklar herşeyin önüne gecer bu arkadaşlık ilişkilerinde. erkeklerle arkadaşlık etmeyi tercih eder. çok da iyi eder. ama bunun da kötü yanı, arkadaşın bir süre sonra bu zeki ve güzel kadına aşık olmaya başlamasıdır.
(bkz: iki ucu boklu degnek)
hoys
bu tur kadinlarla iliski kurmak isteyenler vardir. iste bunlarla iliski kurabilmek icin erkekte de zeka ve tip olmali. tipin iyi olmasina imkan olursa da akil imkansiz bence.
goodygoblin
6 milyar insan icerisinde orneklerine rastlanabilecek ve hemen hemen her erkegin hayali olan kadin tipidir.tabi zeki kadin istemeyen tipler(guzel ama aptak isteyenler) de vardir ki onlar da ayrica bi tartisma konusudur.
cocabora
vardır,tabi ki olabilir;ancak kaldırmak zordur böyle kadınları,altta kalınır;yani denemedim bile,gerek duymadım,zor gerçekten zor,ezip geçerler,uzun sürmez,küçük bir rüzgar gibi bir şeydir;hatırlarken bile hüzünle hatırlanır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol