uyurken osurmak

seyhmerat
her insan gunde ortalama 21 kez osururmus ve bunun buyuk bolumu de uyku sirasinda olurmus. yani oyle veya boyle uyku sirasinda bir dogal gaz santrali gibi faaliyetteyiz aslinda.
nickullah entryoglu
özellikle kişi, ailesiyle misafirliğe gidip de, uyukladığı sıralarda gerçekleştirdiğin de, karizmanın resetlenmesine sebebiyet veren durum. ancak, iğrenç gibi görünse de, kıışn öğrenci evlerinde pek iyi gelir bünyeye. zira, ev ve de ziyadesiyle yatarken yorganın altı buz gibi olduğu için, en iyi ısınma araçlarından birisi de, yorganın altına girip uyurken osurmaktır.
armour
en doğru harekettir. eger ki bir kısım eş dost insanla topluca aynı odada kalma gibi bir durumla karşı karşıya kalınmışsa ve bunun üzerine bir de osuracaklarınız gelmişse şayet, en doğru zamanlama herkes uyurken kimseye sezdirmeden sinsice işinizi halletmektir. fakat dikkat edin, osururken uyuyakalmayasınız sakın. bir de sessiz olmaya çalışın, yorgan altında işinizi görmekte fayda var.(bu gibi durumlarda uzmanlar, boyun hizasından yukarısının yorganla kapatılmamasını öneriyor)
mare crisium
eğer sevgili de yan yatakta uyuyorsa pek de hoş olmayan bi durumdur.osuruk sesinin şiddeti seni de sevgiliyi de sıçratır ve sende aha lan işte şimdi sıçtık duyduysa durmadan konuşur gibi bi korkuya neden olur ve aradan 30 sn geçmeden yan yataktan aşkım, aşkım osurdun mu gibi saçma bi soruyla karşılaşılır, akabinde evet osurdum yat da zıbar gibi bi cümle kurulur.ama ertesi gün sevgilinin rövanşı acı olacaktır; kafaya inen güzel bi darbe ve sen neden sabah sabah osurdun gibi öncekinden daha da saçma bi soru....
hika
yurtta olması insanı hiçbir şey olmamış gibi davranmaya zorlar. kendi osuruğunuza fransız kalırsınız haliyle.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol