vampirin dedesi

elenktrinkalamadimsenden
sanirsam sozluge ikinci bir nickle tekrar giris yapan kisi,ilkinde ki temiz duygularini entrylerine yansitamayip ucurulunca ikinci sefer kan kusmak icin geri gelmis moruk vampir diye dusunmekteyim,yoksa ayar verirken kuyruk acisi neden ister istemez belli edilsin ki.
vampirin dedesi
sozluge bir nickle giren yazar.kelime dagarcigi ve turkcesi cok iyi oldugu icin sozluk kavramlarini kullanmaya gerek duymayan yazar.(bkz: ayar verme)kimseye laf atmayip anlayisi kit yazarlar tarafindan tenkit edilen ve bunun ustune sadece onlara cevap veren yazar.
seyhmerat
ucurulmasiyla gozyaslarina boguldum birden, niye gitti ya aslan gibi delikanliydi(!), sozlugumuze de cok sey katmisti sayesinde hic bilmedigim o kadar sey ogrendim ki anlatamam.
maliyeci
gitmeden once bana bulasti da gitti rahmetli,10 dakika erken baksaydim mesajlara benim elimden alacakti kesilen ucus biletini.
independence
muhtemel bir yanli$ anlamayi hemen telafi etmek isterim.vampirin dedesi nickli ki$i kesinlikle acmi$ oldugu "independence in diktator gibi davranmasi" yahut "independence in jedi vasfini kaybettigi anlar" turundeki ba$liklar sebebi ile sozlukten uzakla$tirilmami$tir.kaldi ki sozluk icerisinde bir $ekilde isim yapmak isteyen ki$ilerin acmi$ oldugu bu tur ba$liklara fazlasi ile ali$igim ben.konsept dahilinde de istenilen her tur ba$lik acilabilir.bu sebeple bu ba$liklar halen sozluk icerisindeki hayatlarina devam etmektedirler.

vampirinin dedesi nickli ki$inin sozlukten uzakla$tirili$ sebebi daha once de uyarilmi$ olmasina ragmen kronikle$mi$ bir bicimde "ki$isel haklara saldiri niteliginde entry" girmesinden oturudur.

(bkz: dili olan kic yaliyor) $eklindeki bir bkz nin bir diger yazarimizi hedef alarak verilmesi ve buna benzer pek cok entrynin direk ki$ileri hedef almasi somut orneklerdir.ben bu turde entryler yazsam saniye tereddut etmem kendimi de ucururdum.ya da son cumlede sacmaladim bilemiyorum.

sonuc olarak varsin bu durum da benim diktatorlugumun bir getirisi olarak yorumlansin.ben aciklamasini yapayim da.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol