karanlıkta yürürken köpeğin uzerine basmak

independence
saatler geceyarisini geceyi gosteriyor.bunye cay cay diye inim inim inlemekte.care yok.cay yapilacak

koltuktan kalkilir usulca ve kapi sessizce aralanir.amac aile efradini uyandirmadan mutfaga varmak, elektrikli su isiticisinda su kaynatmak ve icerisine po$et cay ile $eker atarak ayni sessizlik icerisinde odaya geri donu$ yapmak.

parmak uclarinda atilan adimlarla oda kapisindan di$ari cikilir ve holde bir komando sessizliginde usul usul yol alinir.mutfagin kapisina kadar varilir ve hedefe santimetreler kala soluklanmak icin yuruyu$e ara verilir.1 saniye sonra yeniden usul adimlarla mutfaga dogru yonelecekken birden ayagin altinda hareketli bir $ey ve hemen akabinde bir ses..

""iiiiyyyyyykkkkkkkkkkkk!!!""

hassiktir!bu ne ulan?evde yilan mi besliyoruz biz?onu bo$ver yilan iyyyyykkkkkk diye mi bagarir be? ulan yoksa?!?! hassiktir harbiden!

usul adimlarin sonucuna varmak uzereyken minik bir detayin unutuldugu daha dogrusu gozden kacirildigi anla$ilir.evde beslenen ve her boka maydonoz olmayi adet haline getirmi$ dunyalar tatlisi bir pekin kopegi.bu $erefsiz ne zaman tik duysa yatagindan ziplayarak sessizce sesin kaynagina gider ve bu tamamen bilinen bir huydur.nasil unutulunabilir nasil?!?!

tipki benim unuttugum gibi i$te..

ev ahalisini uyandirmadan bir bardak sicak cay icme hayalleri o sicak suyun icerisinde yiter gider.ev ahalisinin yani sira tum kom$ularin uyanmasini da ek olarak zapta gecirmek istiyorum..

ah ulan ah!"
karpuzz
evinde kopek besleyenlerin huy edindigi bir olay da gece bir sey icin uyandiginda ve yurume faliyetine basladiginda akla evde kopek besledigi ve onun her an her yerde olabilecegi ihtimali gelir ve evin icinde isik bulana kadar, bu basliktaki olayi canlandirmamak icin moonwalker vari agir aksak, cogunlukla herkesin kendine has duzenledigi bir yuruyus cereyan eder.amac hem evdekileri hem kopegi uyandirmamak, yok eger uyanmissa uzerine basmamaktir.bu ulvi sebeple oyle akliniza geldigi gibi bi islik calarak halledilmez cunku aksiligine gelmezler, gelseler de yine lanettendir basilirlar.
zamanla iyiden iyiye bunyede yer edinen bu faliyet gece gunduz farketmeksizin canlanir; hatta baska evlerde bile bas gosterir.panige kapilinmamasi gereken bir durumdur, zira bu davranis baskalarinda da yer yer belirir.
angelus
bulundugu ortamdan "iyk iyk" nidalarıyla atlamaya calisan su kaplumbalarina sahipseniz modifeye etmeniz gerekecek olan basliktir. evet su kaplumbalarinin bulunduklari kaptan atlama gibi huylari vardir, ustelik bulunduklari kapta birkac adet kaplumba varsa birbirlerinin ustune cikip akrobatik hareketlerle disariya atliyabilmektedir, eger bu atraksiyon gerceklesirse karanlikta ustlerine basmamaniz icin hicbir engel yoktur. ya da benim gibi onlari eigitip atliyacaklari bolgeleri belirliyebilirseniz ustlerine basma tehlikesini ortadan kaldirabilirsiniz.
ithilquessir
uzerine basilacak boyutlara sahip kopeklerin uzerine basilmasinda sakinca yoktur. hatta tesvik edilip odullendirilmeleri bile olasidir.

basilmakla kalinmamali, ayagi topuktan sabit tutarak tarak kemikleriyle bastirip cekerek ritm tutulmali, baterimsi bir hava yaratilmalidir.

oyle kopek mi olur be.
bitos
once yumusak su torbasina basma hissi ve anin da ciiiyyyyyyyyyk diye bir ses sonrasin da ayagi koyacak yer bulamamak kucuyu zapdetmeye calisip hayvandan ozurdilemek.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol