hoparlöre havlu ortmek

independence
salak bir ba$lik oldu, en az yapilan eylem kadar salakca.fakat bir de olayin $u boyutu var.inceleyelim hemen..

bilgisayariniza bagli hoparlor gecenin bir yarisi arizalanir ve mutemadiyen vinnnn $eklinde sesler cikartir.iki alternatifiniz vardir.ya hoparloru fi$ten cikartir ve huzura erersiniz ya da muazzam bir $ekilde odayi dolduran vinlamaya katlanirsiniz.normal bir insan yavrusu fi$i ceker hatta kopartir atar.fakat her an msn’e gelecegi du$unulen bir insan oldugu zaman bu i$lem yapilamaz i$te.siz yatsaniz bile msn’in sesi beklediginiz ki$i geldigi zaman sizi uyandiracakir.hatta oyle ki beklediginiz ki$inin nickine $arki bile atami$sinizdir geldiginde daha ho$ bir ruh hali ile uyanayim diye.i$te sirf bu sebeplerden oturu sabah olup bilgisayarcilar acilana kadar hoparlorun uzeri kalinca bir havlu ile ortulerek cikan vinlama sesi sabaha kadar bir derece olsun notralize edilir.

dedim ya.en az ba$ligin kendisi kadar salak bir eylemdir.ba$ina gelmeyen bilmez, anlamaz..
armour
boks maçlarında boksörler savaşırken, havlularının ringin köşesindeki hoparlörlere örtülmesidir. o arada kurusun diye sermektir amaç.
artemisia
babaannenizin tatil için geldiği evinizde gördüğü büyük siyah kolonları kendi estetik anlayışına göre redekore etme amacıyla mevcut ortamda dantel örtü bulamamaktan ötürü hiç olmazsa bari işli bir havluyla örtüp evinizi güzelleştirmeye çalışma çabasıdır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol