23 ocak 2006 pazartesi istanbul da kar yağışı

0 /
angelus
buyuk bir ihtimalle evde, kalorifer peteginin yaninda konuslanmis nescafe icer bir vaziyette takilip, disarida kar nedeni ile dusen bireylere bakip kis kis gulecegim bir tarihtir.
seyhmerat
daha baslamadan final sinavlarimin bir hafta ertelenmesini saglayan hadise. allah’tan baska bir sey istesem olacakti galiba.
seyhmerat
artik o halde sartlandik ki bu kar yagisina tarih tam 23 ocak oldugunda yani saatler 00.00’dan dakika almaya basladiginda direk baslayacak karmis gibi gelmeye basladi.
independence
halen ba$layan ne bir kar ne bir tipi gozukmemi$tir istanbul semalarinda.ulan tarihi de attik ba$ligi da parselledik tamam da yalan mi oldu bu kar onu anlamadim ben $imdi.
myysteriouss
ilk ve orta ogretim ogrencilerinin okullar neden simdi somestr tatilinde diye kufretmelerine sebebiyet verebilecek kar yagisi.
ayrica vatan gazatesi de pazartesi saat 07’de baslayacak demis saat saat kar siddetini yazmis ve deniz seviyesinde 15 cm’i bulucak demisti.eger bunlarin tersi cikarsa birkac renge girerler artik,bu kadar uyardilar yani insanlari..
seyhmerat
eger soylendigi gibi cok saglam bir kar yagisi olmazsa artik butun hava durumu spikerleri heralde etek giyip cikarlar bundan sonra seyirci karsisina. bunun disinda yavastanda olsa firtinayla beraber baslamis kar yagisidir.
independence
pencereyi actigimda yemi$im kari firtinayi, soguk havanin bile henuz ba$lamadigini gordum mecidiyekoy semalarinda.halen normalin uzerinde seyrediyor hava sicakligi buralarda.1 metre kar olucak da evde sicak cayimizi icerken di$arida kayan insanlari izleyip zevk yapacagiz diye de heveslenmi$tik.yalan olacak sanki.
independence
uyanir uyanmaz her tarafi bembeyaz gorerek "oley be! yagmi$ valla." tepkisini vermeme sebep olmu$tur.yapimda ve yagmasinda emegi gecen herkesten allah razi olsun.

hmm.bir hata var sanki ya neyse.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol