bir kereden bir şey olmaz

agire jiyan
sizi herhangi bir $eye ali$tirmak icin cabalayan ki$inin eylemi masum gostermek icin basvurdugu soylem.
genelde sigaraya/ alkole bilumum kotu ali$kanliklara boyle ba$lar insan. arkada$in da iyisini secmek lazim benim babam.
bloody mary
diyet yapan ya da yapamayıp yapmaya çalışan kişilere söylenen uyuz bir cümledir..’aa ye şekerim bir kereden bir şey olmaz’ derler, ama o ve onun gibi bir kereden bir şey olmayacağını söyleyip duran kişiler sebebiyle o hale gelir insan zaten..
hayır yani nasıl olmaz ki?hergün ayrı biri tarafından duyup, gaza gelerek yese kişi nasıl olmaz?biraz destekçi olun canım..
bb
sigara için oldukça sık kullanılan cümledir. şöyle ki, sigarayı bırakmışsınızdır ama ortam ve o anki duygularınız sebebiyle bir sigara içeyim, bir şey olmaz dersiniz ama her zaman bir şey olur, kaldığınız yerden sigara içmeye devam ederken bulursunuz kendinizi.
independence
yargitayin da onayladigi durum.

bir kadin ile bir erkek ayri ya$iyorlar ama evliler. anla$amadiklari icin de ayri ya$iyorlar. sonra erkek kadina yonelik bo$anma davasi aciyor, cunku kadin bir ba$ka erkekle goru$uyor, tatile falan gidiyor hatta. mahkeme durumu uygun buluyor ve kadin ile erkegi bo$uyor, kadinin nafaka talebini ise kabul etmiyor. kadinin avukati karari temyize goturuyor, amac bo$anirken nafaka almak. ancak sevgili yargitayimiz diyor ki "kadin bir ba$ka erkekle goru$uyor tatile falan gidiyor bunlarin hepsi amenna ama aldatma durumu bir ali$kanlik haline donu$memi$, yani sadece bir kere meydana gelmi$, bu yuzden de bo$anmalari yonundeki karari bozuyoruz, cifti bo$amiyoruz". yargiyat aleni $ekilde "bir kere aldatirsan hicbir $ey olmaz" diyip cikiveriyor i$in icinden.

gozunu sevdigimin adaleti.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol