şenay düdek

0 /
angelus
zannediyorum kendisinin bir kaç porsiyon saç boyasına ihtiyacı vardır. hayır bu şekilde olgun bi hava verdiğini zannedebilir ama yok öyle bişey.
urban f
burada adına girilen entryleri çok acımasız buldugum için bir kaç noktaya dikkat çekmek istediğim gazete yazarı - tv programcısıdır.kendisini şahsen tanımam ,tanıyan ahbablardan dinlediğim kadarıyla her ne kadar paparazzi gibi görünse de çok şey bilip söylemeyen bir yapısı vardır,ahlaki /ailevi meselelerde kişi kendi kaşınıp haber olmadığı müddetçe onun yazılarında -programında yer alamaz , hatır sayar bu nedenle cemiyet hayatında saygı görür ve tanınır hatta haber niteliği taşısın taşımasın bu özelliğini bilenlerce söylentilerin gerçeği ona açıklanır.
westkhan
aslında herkesi tanıyan bir çok şeyden haberi olan ve cinsel tercihini saklamayn magazin yazarınıdr ama milleti programında birbirine düşürmeye bayılı ver onları keyifle seyreder.
alchoburn
her gördüğümde içimi ürperti sarmasına neden olan magazinci kimsesi.

bir sunucunun konuklarını ne kadar kışkırtabileceği konusunda guiness ile rekor denemesi yapabileceğine inanıyorum...
ed nh
son zamanlara kadar hakkında hakkında iyi şeyler düşündüğüm biriydi ama nede olsa magazinci sözü yine haklı çıktı. insanları birbirine düşürmek ve sonra hiç bişi dememiş gibi davranmak başlıca özelliğidir sanırım. son zamanlarda fox tvde yayınlanan bir dilek tut adlı yarışmada jüri üyesi olmuştur. herkese söylediği laflar ortalığı karıştırıp polemik yaratmaktan başka bişi değildir.
independence
bu kadin ile alakali tek merak ettigim $ey bilmedigi bir $ey olup olmadigidir."ben cok iyi biliyorum, aa o benim cok yakin arkada$im ben her $eylerini biliyorum, ben biliyorum ki o oyle degil boyle, hic kusura bakmasin x abi ben biliyorum her $eyi ama konu$mayacagim."

oeah be arkada$! bilme ulan bir $eyi de be.hincal uluc nacil ki her $eyi nilengiller familyasinin erkekler toplulugu uyesidir, $enay dudek’te ayni familyanin kadinlar toplulugu uyesiymi$.kadin oldugu da ancak isminden anla$ilabiliyor ya o ayri bir ba$lik konusu.
chamomile
fox tv’de yayınlanan ’bir dilek tut’ adlı şarkı yarışmasında emirkan adlı şarkıcıya seslenirken "emirgan" diyen hatunkişi. bir süre katılarak gülmemize sebep olmuştur, sağolsun.
armes
-efendim çağla tekel hanım hakkında ne düşünüyorsunuz.
+ben çağla tekel i çok severim benim on yıllık arkadaşım hakkında çok şey biliyorum belgelerim var ama söylemem.
-efendim ali bon bey yeni kaset çıkardı buna ne diyorsunuz.
+ali bon da benim çok samimi dostumdur onunda yediği haltları bilirim belgelerim var ama göstermem.
-efendim cumhurbaşkanı seçimleri hakkında ne diyorsunuz.
-ben çok severim cumhurbaşkanını benim çok eski dostumdur çok şey bilirim hakkında ama söylemem.
-efendim en sevdiğiniz yemek nedir
+ben yemeği çok severim çok eski dostum fotoğraflarım var ama göstermem.
-efendim nesli tükenen ayılar için söyleyeceğiniz bi şey var mı.
+var tabi onlarla çok uzun yıllara dayanan dostluğum var birlikte çok yedik içtik.onlarında fotoğrafları var ama elletmem.
cimento
hafta sonu kendisi ibo show’daydı. hüsnü şenlendirici ile deniz seki’nin evinde buluştuğu söylentilerine cevap veriyordu.
şenay düdek: benim annem hacı, ben umreye gittim. benim evime flört eden kimse giremez. değil flört eden, ayakkabılarıyla bile giremezler!
....??
şenay düdek: üstelik ben yalan söylemem. beş vakit namazımı kılarım. umreye gittim ve perşembe günleri asla içki içmem!
nası yaaaaa! !!
poturt
son zamanlarda nedense pek bir ünlü olmuş ve eğer konuşursam türkiye’de yer yerinden oynar sözlerini ağzından eksik etmeyen kadın.
bloody mary
tanımadığım, sadece rastgeldiğinde 5 10 dakka gorduğum bayan..bir iticiliği var orası kesin, sürekli konuşmasından mı, her şeyi bilmesinden mi orasına karar veremedim..ama niye çok çirkin, erkek midir, sikilmez bile gibilerden hakaretlere maruz kaldığını anlayamadım, herkes güzel olmak zorunda değildir, sikmeyi kabul edeni de muhtemelen o kabul etmez, bütün lezbiyenler amerikan filmlerinde, pornolarda görüldüğü üzere taş gibi de değillerdir,neden bu takıntı anlayamıyorum..
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol