litma

fuad sekiz
yazarligi bitirilmeden hemen once nickine entry girilip haksizca gonderilen yazar. simdi bilgi sozluk guzel bir site, emek verilmis, ne mutlu. fakat emek verilmesi insanlarin nedensizce ucurulup, emeklerinin bosa gitmesini hakli cikarmiyor.
bilgi sozluk bir eksi sozluk klonu. bu gayet acik ve net. herkes bunu biliyor ve kabul ederek geliyor. ben de oyle geldim. ama bilmedigim seyler varmis. sadece sozlugun yazilimi ve kurallari degil yazarlari da taklitmis. daha dogrusu eksideki gibi yazmalari isteniyormus. komik, ciddi veya duygusal herkes istedigini yazabilir ama burada format dikkate alinmadan, sirf entrylerini begenmedi diye ( kendi entrylerini tekrar okumali insanlar) gonderiliyor. evet insanlar butun kurallari bilmeyebilir, enfes guzel seyler yazmayabilir. ama zaten bu sozluge bir otisabi, bir cyrano gelmesini bekleyemezsiniz. mumkun olan sozlugun yazarlarini yetistirmesi, bu arada da yazilanlar ile sozlugun keyifli hale gelmesidir. 3 gunluk yazarim ve bu olanlardan sonra 4. gunu istemiyorum.
kendi calip kendi oynamak isteyenlere iste sozluk iste klavye. eyvallah.
seyhmerat
gitmesiyle cok uzuldugum ve yasini bir kac tutacagim yazar. gercekten bizi mukemmel aydinlatiyordu yazdiklariyla, onu unutmak mumkun mu ya? bence mumkun degil gozlerimde yaslar onu bekliyor olacagim yine sozluge.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol