fatimanin 3 kehaneti

seyhmerat
fatima mucizesi olarak da bilinir. portekiz’in fatima sehrinde,13 mayis 1917 tarihinde uc kiza hz meryem gozukur ve onlara uc sir verdigi soylenir. iddialara gore meryem ana alti ay boyunca her ayin 13’unde kendilerine gorunmustur. kizlar bunu belirtir ve daha sonra bu durum vatikan tarafindan onaylanir.

birinci sir, kiyamet gunununde gunahkarlar cehenneme giderken, kendisine inanarak ibadet edenlerin ve tovbekarlarin cennete alinacagidir.

ikinci sir, dunyada barisin sovyetler birligi’nin cokmesiyle ve ruslarin tekrardan katolik olmasiyla saglanacagidir.

ucuncu sir, senelerce saklanmistir ve aciklanmamistir, ancak vatikan tarafindan sonradan aciklanmistir, bu sirra gore piskoposlarin bulundugu bir sehre beyaz elbiseli buyuk bir adam girecektir (papa) ve o askerler tarafindan oldurulecektir.

bu ucuncu sir mehmet ali agca’yi isaret ettigi icin vatikan tarafindan bu ucuncu sir aciklandiktan sonra mehmet ali agca italya tarafindan serbest birakilmistir. papa ikinci jean paul ise bizzat meryem ana’nin kursunlarin yonunu degistirdigini ve bu sayede olmekten kurtuldugunu soylemistir. ayrica mehmet ali agca papayi fatima mucizesinden tam 64 yil sonra 13 mayis 1981’de vurmustur.
seyhmerat
konuyla ilgili olarak emre kongar hocanin yazdigini su linkten okuyabilirsiniz;

http://www.kongar.org/aydinlanma/2000/aydin211.php

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol