en yakın arkadaşla sevişmek

0 /
hobaa
bilincaltinda biriken arzunun cogu zaman alkolle zibarip patlamasi.o senin dostundu,kardesindi,kankandi ne oldu.pipim kalkti.
belkibirgunbiryerde
bir bayan acisindan dusunulurse,bunu yapan insanin yasadigi pismanlik ve vicdan azabi bir yana "bu erkek milletinin hic ama hicbir ferdine guvenmiyorum uleyn! en yakin arkadas bunu yaparsa elalem neler yapmaz?" dusuncesiyle,paranoyak,lezbiyen,ya da haydar dumen’in sayilari hizla artan hastalarindan biri olmasina yolacabilecek durum...
hobaa
iliskiyi seksle baslatip kankalikla devam ettirebildiysen komik bir surectir.sozgelimi sex sirasinda geyik yapabilir,kankanin burnunu sikabilir,isteklerini yuzsuzce on kere bas bas bagirabilirsin,sevgiline soramadigin sorulari ona hic utanmadan sorabilir,simarabilirsin de.hem cok tanidigin icin nelerden zevk aldigini bilirsin hem de sevdigin biri oldugundan sexten sonra yaninda misil misil ve sevecenlikle uyuyabilirsin.yüzsüzce bir girip çykacam ben diyebilir,sabah ereksiyonu oldugunu soylerken,bosalamadigini soylerken,hosuna gitmedigini soylerken hic bozulmazsin cunku ona karizmatik gozukme gibi bir derdin hic olmamistir.memi?ine nanik yapabilir,aman da koptum benden geçti,biraz daha sa?la solla diyebilir pis pis syrytabilirsin.
broken
"en yakin arkadasim icin yapamayacagim sey yoktur" gibi fedakarca bir dusuncenin urunu olarak yasanabilir boyle sonuclar. bir ihtiyac giderme olarak gormek lazim. kasmamak lazim. kinamamak lazim.
uydudakipornokanali
+çok mutsuzum be abi
-noldu lan kamil
+abi leyladan ayrıldık
-lan üzülme lan deymez
+nasıl üzülmem be abi içim yanıyor
-üzülme be kamilcim gel beni mik be abi üzüldüğün şe y bu mu ya
cikolata
en yakin arkadasi ile sevgilisi ayni insan olan bir sahıssa bahsi gecen, en güzel iliskiye sahip oldugunun göstergesi olan aktivitedir. zira insanın sevgilisi en yakin arkadasiysa o iliskien mukemmel, en guzel, en saglam iliskidir.
purkinje
sevgilinin aynı zamanda en yakın arkadaş olması gibi tadından yenmeyecek bir ilişkiye sahip olan insan için gayet olağan durum.
ser um
iliskide paylasilan en son sey cinsellik olmustur. bence guzel de olmustur. belki olmasi gereken de budur. saygi duyar mutluluklarinin devamini dilerim.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol