sevgiliyle fantaziler

thetaleofdeath
buzdolabi onunde sevgili agzina kremali visne sallandirmak.

dunyanin en romantik anlarindan biridir.sevgili agzina kremali visne vermek gibi sicak bir olguyu buzdolabi gibi soguk bir nesne tamamlar.bu ani yasayan bir daha gam yemez.
thetaleofdeath
el ele tutusup sahil boyu deliler gibi kosturmak.

her romantik filmde rastlanan cok sulu sahne.arada kosturup bazende boyna alinabilir sevgili.ayaklar suyun icinde kosturmak daha makbuldur.
thetaleofdeath
sevgili gobeginde zeytin yemek

fantazinin kralidir.kimi kliplere konu olmus bu fantazi yasayanlari cezbeder.dil ile gobege dogru zeytini yuvarlamak fantaziye ayri bi tad katar.mumkunse zeytin bir gun onceden yagdan cikartilmis olsun.yoksa sevgilinizin pek hosuna gitmeyebilir.
hobaa
kutuphanede sevismek,fakultede sevismek,acik havada sevismek,kizlar tuvaletinde sevismek,japon bahcesinde sevismek,apartman deposunda sevismek,sevismek de sevismek.
thetaleofdeath
sevgilinin size banyoda kese atmasi

aslinda ilk bakista fantazi gibi gorunmuyo olsada sevgilinin elindeki keseyi biraz bastirmasi sonucu hissedilen aci mazosist arkadaslara cok guzel anlar yasatabilir.
hobaa
kacamak bir iliskideki fantazilerden daha sikici diye dusunulebilir ama tanidigin bir beden,tanidigin bir ruh sinirlarin genislemesini saglar.imkan varsa arttirilmalidir iliskiyi korumak,diri tutmak adina.kari koca iliskisine donen sevgililige sevgililik demem ben.
don corleone
dagda kamp yapmak uzun bir gecenin ardindan bir ayi gelir size kahramanlik yapmak duser sonra geceyi bir agacin tepesinde gecirirsiniz. lakin sabah kendinizi iyi hissedersiniz meraklilarina uludag ama hala o ayi varmidir bilemem!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol