ibrahim tatlıses sadece şarkı söylesin kampanyası

kangaroo
adi gecen kisinin sadece albumuyle ugrasmasini destekleyen kampanya.en azindan sarkilarini dinleyenler var ama o igrenc oyunculugunu ve yonetmenligini destekleyen 1 kisi bile oldugunu sanmiyorum sahsen.reklam falan da asla cekmesin.
nick nicki nickince
kangaroonun annem olmasindan suphelendigim kampanya. zira annem yillardir ayni seyi soyler:
’bu adam sadece sarki soylesin! bak yine programinda neler sacmalamis. ay kapa ceneni, sus da sarki soyle bir tek be adam. ay hic dinlenilmiyor bunun soyledikleri de. vs. vs. vs...’
maliyeci
secim surecinde siyasi bir parti olarak dahi boyle bir kampanyanin vaadini versen saglam bir oy alirsin.o derece muthi$ bir $ey.hayat ne guzel,ne ya$anilir olurdu kim bilir?
my son is father
girisimci bir ruhu engelleme kampanyasi. adamin sarkilari disinda sovlarida cok tutulmakta olup gayet guzeldir. urfa da bulundugum sirada ibrahim tatlises ’in butun sovlarinin vcd leri yapilmis en on siralarda satilmaktaydi. kose yazarligini bende begenmesemde kamuya mal olmus, yuzbinlerce hayrani olan, sadece turkiye ’de degil irak gibi ulkelerde de cok sevilen birinin dusuncelerini yazmasi da ayri bir guzelliktir.
xerxes
bir ibrahim tatlises hayrani olarak katildigim kampanyadir. aslinda ibrahim tatlises zaten sadece sarki soylemektedir. onun bazi sacma sapan konusmalarini dikkate almazsaniz farkedersiniz ki o sadece sarki soylemektedir...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol