eleştiriyi kompleks yapan adminler

janisjoplin
uzak durulmalidir,elestiri yapilmamalidir..bir kac kisi toplanip uyeler ne dese sacma sapan dalga gecerler.yburasi sadece bir sozluktur imparatorluk degil.yazarken ustune oturdugum organimla guluyorum kendilerine.
independence
yani diyor ki: oyle i$levli bir kica sahibim ki cok zaman ben camlari silerken o da utu yapar..hatta yazilanlari beynim anlayamadigi zaman, yazilanlar bana bir kac beden buyuk geldigi zaman, zekami yerin dibine soktugu zamanlarda da yussuzlugumu bastirsin diye benim yerime guler bile.

i$te oyle bir kica sahibim ben.
darth sidious
bunlar koca gotlu olurlar genelde, oturduklari yerden komplekslenirler. admin panellerine bakip bakip "vay be, ben sindik yoneticiyim de mi" diye soylenirler. oraya buraya laf atarlar. hicbiri boyle bir basligi hos karsilayip altini doldurmazlar.
31subat
<webmaster>
cok da hakli adminlerdir bunlar. aylarca gunlerce kodlayip veya photoshop kasip urettigi seylerin daha sumugu kurumamis veletlerce elestirilmesine dayanamamasi kadar dogal bir sey olamaz. ha tabi aslinda kendisinden beklenen sey kompleks yapmasi degil, direkt olarak karatede 19. dan ile olaya mudehale etmesi veya sahsa dalak ameliyati yapmasidir, o ayri.
</webmaster>

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol