cnbc e dizileri

pinkcat
amerikan dizileri de denebilir kisaca.genel anlamda kaliteli ve bol odullu dizilerdir.cnbc-e henuz kanal-e iken avrupa yapimi diziler de gosterirdi,as if,powder park,coupling gibi.amerikali nbc ile birlestiginden beri sadece amerikan dizileri gosterir oldu,abc ve hbo dizi satin aldigi diger kanallardir.bunyesinde genelde seckin diziler barindirmasina ragmen arada tirt konulu soup opera tarzi yapimlar da yer aliyor maalesef.her ne kadar metabolizma zeki ve zarif usluplu avrupa mizahini ozlese de o kadar kusur kadi kizinda da olur diyoruz.
shibumi
insanin kendine baglayan,bos bir aksami dolduran,oss zamani 2 saat basinda yemek yenip bir nevi desarj kaynagi olan hadise.
sepulturk
izleyenlere kesinlikle anti pati duymaya başladığım ve hatta nefret ettiğim programlardır.

"ya ben sadece cnbc e’de dizi izliyorum başka bişe izlemem" diyen insansılar kendilerini benden ve çoğu insancıktan tiksindirmektedirler.

bana ben cnbc e izliyorum diye gelmesin kimse. unutmayın ki cnbc e’deki dizilerde amerikanın prime time dizileridir. tabiki bizim dizilerden para fazla olduğu için fazlaları vardır. ama bi yere kadar.

bana ben cnbc 2’de dizsim var ben bugün buluşamam diye gelmesin kimse. bi insan arkadaşlarını nasıl bir kara kutuya satar.

bana kimse cnbc e diye gelmesin. tekme tokat girişirim allahıma.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol