bilgi sözlük yonja sayfası

reddy
nothell’in bahsettiği durum doğrudur,malesef haberimiz olmadı bi önceki sözlük hesabından.zira en kısa zamanda durum açıklığa kavuşturulacaktır,umarız grubun kurucusu bana houston vasıtasıyla ulaşır ve durumu çözeriz.
muque
#158198 yazan yazar kişisinin de üye olduğu sayfadır.yonja hakkında çok iyi şeyler düşünmeyen ama yine de üyeliğine kaldırmayıp zamanında içerisindeki çeşitli forumlara yazabilen ve sonrasında yonja dan iğrenip uzun zamandır kullanmadığım sayfamla katıldığım oluşumdur..moderatörü olan reddy tarafından yazarlarımız oldukça şık karşılanmaktalardır.
(bkz: ben bunu bugün gördüm)
keza altında ki şu uyarı sayfada özenli bir çalışma yapılacağının kanıtıdır;

"ps:bu grup sadece bilgi sözlük üyeleri içindir.lütfen gruba katılma başvurusu öncesi bu kurala dikkat edelim,katılma başvurusunun ardından bir de sözlükteki üye adınızı belirten özel bir mesaj atarsanız durumu daha da kolaylaştırmış olursunuz.)reddy"


gelmesi muhtemel zarar içeriden gelecekse zaten hepimiz burada da aynı platformda hatta daha iç içiçeyiz.bilgi sözlük için başarılı bir tanıtım çalışmasıdır aynı zamanda tebriklerimi sunarım.
xerxes
#158198 numaralı entryimde savunduğum şeye sonuna kadar arkasında durmakla birlikte, bu sayfada olmaktan dolayı memnun olduğumu belirtmek isterim.

nüansları ayırmakta fayda var...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol