bir birayla sarhoş olmak

0 /
serco
sarhos olmak icin gereken altyapinin tumunu yaniniza aldiktan sonra olmasi kuvvetle muhtemel olaydir. tek bira sarhoslugunun garantili yolu biraya bir duble votka katmaktir. ucuz ve hammaliyesi az sarhosluk icin onerilir.
zenana
ne kadar kötü bişey gibi gözükse de aslında içkiye verdiği para yüzünden maddi yönden göçen bünyeler için gıpta edilebilecek bi durumdur.
max
manyak gibi özlediğim yıllar yıllar önce başarabildiğim olaydır. ne işeme derdi var,ne de para yetiştircem derdi.nerde o eski günler dediğim başlıktır...
dugmeburun
arkadasımla içiyorduk, bir kız geldi yanımıza elinde bir tane kutu extra..neyse, kız bunu dikti filan içti..sonra birden ne olduğunu şaşırdık arkadasımla..kız ayağa kalktı dans ediyor, şarkılar söylüyor, yürümeye çalışıyor düşüyür filan.. birazda üzüldük, bizim içtiğimiz onca bira ne iş yapıyor diye..tabi biz kızı ayıltmaya filan çalışıyoruz. kızdan gelen cümle şu oldu : "ben iyim ya aslında ben accaip sağlam içerim ama extra’yı dikince böyle oluyo!"
kirlisakal
deneyimlerimden anladığım şu ki sarhoş eden içki değil muhabbet, ve hatta progressive çalışmalarımda gördüm ki sadece muhabbet le bile sarhoş olunabiliyor. hiç içmeden. ve en güzel sarhoşluk da o nazarımda..
angelus
tüketilen yarım şişe tekilaya cila olması bakımından içilen bira neticesinde gerçekleşmesi mümkün olan hadisedir. ana etken illa ki bira değildir.
cocabora
bu kadar enrty girilince birden heyecanlandım,biri tek bira ile nasıl sarhoş olunur un formülünü buldu falan zannettim,yanlış alarm galiba.biz en iyisi devam edelim rakıya.
independence
antibiyotik kullaniyorsaniz bir anda oluveren ki$iyi kendine hayret icinde birakan eylemdir.eger antibiyotik agir dozajli bir $eyse sarho$luktan cesetlige kesin geci$ yapmaniz da olasidir.
ludingirra
sarhoş olmanın isteğe bağlı olduğunu düşündüğüm için bir birayla kafayı bulmasına şaşırmadığım insan modelinin yaşadığı şey.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol