radyo üniversite

schenardi
bilgi sozluk un bana kattığı en mühim "pratik hayat" bilgisinin başlığıdır. sözlük aracılığıyla bugün tanıştığım ve istanbul dan dinleyici olarak katıldığım radyo üniversite dinlediğim kadarıyla, belirgin bir müzik tarzının radyosu değildir. yerli-yabancı hızlı-yavaş pop-rock her türlü şarkıyı arkaarkaya çalmaktadır ve açıkcası çaldıkları beni epeyce tatmin etti. ha ben kebabı da karışık kebap, döneri karışık döner yerim hatta waffle i bile anıt büfe den karışık isterim; benim gibi karışıklıktan haz almıyorsanız size keyif verecek bir müzik istasyonu olmayabilir ama çaldıkları hiçbir şarkıya bu ne ya şimdi diye yaklaşmadım. radyo üniversite yi takibimi sürdüreceğimi konyalılara selam ederek bildirmeyi kendime borç bilirim..
hayvanath
iyi ama ne zaman ne calacağı belli olmuyor.tam bir karmasa halinde müzikler veriliyor..haftada bir gun rock muzik verilirse daha iyi olur ayrıca
ay yil
süleyman sen önce paçavra üstüne bişey giydir de sonra radyomuza bok atarsın bi boka yaramıyosun die laf atma hakkın yok. seni gidi gereksiz insan seni.
sana acıyorum halin harap senden bir bok olmaz hiçbir zaman...
krasnador
yabancı pop dalında birazda olsa geriden takip eden üniversite radyosu. yeni yetmelerin iyi işler yapabileceğine inandığım radyolardan.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol