victoria s secret fashion show

nick nicki nickince
’yilbasinda ne yaptin?’ sorusunu sordugum mantikli her insandan aldigim cevapti.
biri bana ayni soruyu sorsa, sanirim ben de mantikli insanlar kategorisine giriyorum.
mad
her yıl olduğu gibi 2007 şovu da harikulade geçmiştir efendim.

birbirinden hoş hatunlar birbirinden renkli kreasyonları tanıttılar ki izlemeye doyum olmaz. bir bacak var azizim bu kızlarda nasıl desem sepulturk’un boyu kadar falan. salına salına yürümeleri ayrı bir mest ediyor izleyenleri. adriana lima’dan alessandra ambrosio’ya , heidi klum’dan karolina kurkova’ya kadar anlatılmayıp yaşanacak türden hatunların dakikalarca süren tüm vucüt salınımlarını izlemeye bu sene de doyum olmadı. yeni yüzler şova katılmış olmasına rağmen, adrina lima ve alessandra ambrosio işinin kaşarlığını her haliyle gösterdiler.

show’un bitmesiyle birlikte çok sevdiğim ahbapım olan adriana lima’yı aradım. hem yeni yılını kutladım hem de önümüzdeki victoria’s secret fashion show için yer ayırtmasın söyledim benim için. kendisi de beni görüceğine çok sevindiğini, iki kişilik yer ayarlayabileceğini söyledi. üstelik vip’den. yurtdışı görüşme olmasından mütevellit avea fazla girmesin diye pek fazla konuşamadan kapattım. tüm kızların selamını da iletmeyi unutmadı tabi.


minimal not: elimde fazladan bir tane vip bileti vardır. gelmek isteyenler houston yoluyla bana ulaşabilirler.
mad
2007 şovuna ait birbirinden hoş kareler vardır.bakmaya doyum olmuyor efendim.

http://tinyurl.com/2w8dcx
independence
tanri olsam ben yarattim demem iner salonda izlerim. oylesine bir showdur. bu seneki showa rihanna konuk oldu $arki soylemesi icin. $oyle alalim sizi;

http://tinyurl.com/ctn7k7y

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol