hickasmayirmidörtharfvar

31subat
omrumde gordugum en anlamli nick sahibi comez. (an itibariyle comez velakin gelecek ne gosterir bilinmez)
bir kere nickin anlami gayet acik, hatta acik olmaktan da ote test edilip onaylanabiliyor. ama kasmayin kardesim, valla billa 24 harf var demis zaten nickinde.
ilean
valla itiraf edeyim ki ben kastim evet 24 harf var.
nickindeki yaraticiligi onayini alirsa yazarliginda da gormek dilegiyle.
maliyeci
#162588 nolu entrysinde yazdiklariyla 2 gun icinde ne de guzel sozlugun mantigini kaptigini gostermi$ yazar.bir de 2. nesil geldi zart oldu,zurt oldu,hop hop 2.nesil top 2.nesil derler.bakin ibret alin.
don corleone
kesinlikle acil durumlarda aranmaması gereken sahıstır kendileri zira bu size sadece zaman ve kontür kaybettirir.ayrıca saniyenin onda biri gibi bir zamanda adam satan yegane birisidir bu yeteneginden dolayı kutlarım.
faten
tavla turnuvasına gelsin diye yogun baskı ,istek ,santaj yaptıgım kardesım ,yol parası bul gerisini hallederiz dedim halen pazarlıklar suruyor ,sanırım yol parasınıda bana sokmaya calısıyor ,gel lan artık ,amma naz yaptın ..
overload
#217066 entrisi ile beni dumur etmis kisi. yalan külliyen yalan dakikada tükürüksüz birbirinden degisik cesitli dallara hitap eden kufurlere babalik yapar bu adamin agzi.
faten
bu insan evladini 7-8 yildir tanirim..seker gibi cocuktur ,,muhabbeti cekilir ,gece 11 den sabah 7 ye kadar platonik askini anlatirsa o ayri ..

saka bir yana dostum dıyebılecegım nadır ınsanlardandır ,bayramlarda ,bayram namazından sonra ,ilk bu ınsan evladı arar benı,bayramdi seyramdi diye basladıgımız sohbet karı kız muhabbetıyle bıter genelde..

bende fenerbahce yenıldıgı zaman ararım gelende harala gurele kavga ederız cogu zaman ,bazı bazı kus kalırız ,ama yıne doner dolasır barısırız ..

kotu ozellıgı olarak cok satıcıdır ,saat 1 de msn de goruselım dedıkten sonra saat 3 de ararsınız ’’aa uyuyodum’’ diyebılır ,ama super bır ozellıgı vardır kı ,buda naz cekebılır olmasıdır ,sızı ektı dıye 5451 gun trıp atsanız gıkı cıkmaz ..

herseyını bılırım bu kısının ,hanı konusursam turkıye sallanır derler ya ,o derece ,o da benım herseyımı bılır ,mesela bır sevgılım oldugu zaman ,daha sevgılınin sevgili olacagı yokken bu ınsanın haberı vardır ..

unutmadan eklemelıyım kı ,bursa’lıgına ıstınaden ,azcık ıbnelık vardir ,ama bu kotu bır ozellık degıldır ,hıc korkmadan arkanızı donebılırsınız ,zira arkadasa kalkmaz felsefesını benımsemıstır..

sonuc olarak severız sayarız kendısını ,ibne de olsa.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol