göbeği acikta bırakan kiyafet

independence
kimi kizlarda inanilmaz guzel dururken kimi kizlarda da idam cezasi kadar sert ve $ekilsiz durur.her halukarda olmasi olmamasindan iyidir.
rhapsody
bazılarına yakısır bazılarına yakısmaz bu bir gercektir...hadi bunu bir kenara bırakın bir de halen yüksek bel pantolon ve üzerine kısa bir bady giyen hatunlara bakalım.
armour
üste kısa kazak, mont,hırka, alta pantolon, çizme giyilmiş fakat dalak itina ile açıkta bırakılmış.
madem üşüdün ve o kadar giyindin, önce o göbeği kapatsan daha sağlıklı bir sonuç elde etmiş olmaz mısın diye düşündüren durum.
bloody mary
annelerin itinayla tasvip etmediği kıyafet türüdür..
yapma kızım, yapma evladım üşüteceksin der..yaa anne bırak üşütmüyorum işte hep giyiyorum bi kere öksürmedim saçmalama dersiniz siz de, büyük bir hataya düşersiniz..
o yine haklıdır çünkü yıllar sonra, kocaman şiş bir göbekle dolanmaya başladığınızda, activialar, yovitalar fayda etmediğinde, ölüm rejimleri sonuçlanmadığında anlarsınız..anneler her zaman haklıdır, yeter lan..
sistematik kedi
göbeği kıllı şuursuz dişilerce giyilmesi halinde bana sokakta korku dolu dakikalar yaşatan, herkesçe giyilmemesini tavsiye etmekten kendimi alamayacağım kıyafet. yapma etme ablacım, göbeğin kapalı daha güzelsin sen..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol